Θέμης Αδαμαντίδης: Συνελήφθη ξανά σε χαρτοπαικτική λέσχη

Θέμης Αδαμαντίδης: Συνελήφθη ξανά σε χαρτοπαικτική λέσχη

Μέσα στο διαμέρισμα, το βράδυ του Σαββάτου, όπου διεξάγονταν παράνομα τα χαρτοπαικτικά παιχνίδια, συνελήφθη και ο ερμηνευτής μεταξύ 20 θαμώνων.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, μόλις δυο μηνών, συνελήφθη ξανά ο γνωστός ερμηνευτής, Θέμης Αδαμαντίδης, για συμμετοχή σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη που λειτουργούσε στο εσωτερικό ενός διαμερίσματος στη πλατεία Βάθης.

Σύμφωνα με την Espresso, ο ερμηνευτής ήταν ένας από τους 20 θαμώνες που συνελήφθησαν το βράδυ του Σαββάτου από την ειδική υπηρεσία ΔΙΜΕΑ του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με τη συνδρομή της Ασφάλειας Αττικής. Η επιχείρηση οργανώθηκε ύστερα από καταγγελία για λειτουργία παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης στο διαμέρισμα και στους θαμώνες που συμμετείχαν στο χαρτοπαίγνιο, μεταξύ των οποίων και στον Θέμη Αδαμαντίδη, βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων περιορισμού μετακίνησης κατά παράβαση του υγειονομικού πρωτοκόλλου, ενώ στους ιδιοκτήτες επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 3.000 ευρώ και πρόστιμο 5.000 ευρώ για τη λειτουργία της επιχείρησης.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ