Θεοδωρικάκος: Ανταποδοτική ανακύκλωση στις παραλίες

Θεοδωρικάκος: Ανταποδοτική ανακύκλωση στις παραλίες
Κοινωνία   | 05/06/2020 | 23:35

«Το υπουργείο Εσωτερικών μιλά για το περιβάλλον με τα έργα του και τις δράσεις του. Γιατί πιστεύουμε βαθύτατα ότι δεν μπορεί να υπάρξει ελευθερία και ασφάλεια σε κάθε χώρα και σε όλο τον πλανήτη, χωρίς την προστασία του περιβάλλοντος», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα περιβάλλοντος, εγκαινιάζοντας τον νέο πολυχώρο ανακύκλωσης στην Α΄ Ακτή του Αλίμου, στο πλαίσιο του προγράμματος εφαρμογής της ανταποδοτικής ανακύκλωσης.

Ο Πρέσβυς των ΗΠΑ κ. Geoffrey Pyatt που παρίστατο στην εκδήλωση αναφέρθηκε στην «εκπληκτική», όπως την χαρακτήρισε, διαχείριση της πανδημίας από την ελληνική κυβέρνηση, λόγω της οποίας η χώρα ανοίγει και πάλι στους τουρίστες κι επισήμανε ότι «το περιβάλλον εξαρτάται από εμάς», ενώ αναφέρθηκε στη συμβολή των αμερικανικών επενδύσεων στη χώρα μας στον τομέα προστασίας του περιβάλλοντος, καθώς πρόκειται για εταιρείες με πρωτοποριακή τεχνολογία.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Πατούλης, ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης και οΠρόεδρος Δ.Σ. του ΕΟΑΝ κ. Νικόλαος Χιωτάκης και ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού για θέματα περιβάλλοντος και κυκλικής οικονομίας κ. Γ. Κρεμλής.

Για την εφαρμογή της νέας Δράσης για την Ανακύκλωση στις παραλίες χρησιμοποιείται το 1ο και μοναδικό παγκοσμίως Κινητό Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, το οποίο χρησιμοποιεί φωτοβολταϊκά πάνελς, ώστε να αξιοποιεί την ηλιακή ενέργεια για να καλύψει τις ενεργειακές ανάγκες λειτουργίας του Κέντρου Ανακύκλωσης, δημιουργώντας ένα ενεργειακά αυτόνομο υψηλής τεχνολογίας Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης.

Από σήμερα, 5η Ιουνίου 2020, ξεκίνησε ένα road – show στις παραλίες της χώρας, με έναρξη από τις παραλίες της Αττικής και συγκεκριμένα από τον Άλιμο, που θα επεκταθεί σε νησιά της χώρας μας, ενώ θα διαρκέσει έως αρχές Σεπτεμβρίου 2020.

Ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος στη παρέμβασή του τόνισε ότι στα θέματα προστασίας του περιβάλλοντος όλοι πρέπει να είμαστε μια ομάδα και ανακοίνωσε ότι στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», του οποίου οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν στις επόμενες ημέρες από τον Πρωθυπουργό και τον ίδιο, το 10% του προγράμματος θα αφορά τη διαχείριση στερεών αποβλήτων.

Επισήμανε ότι χωρίς τους Δήμους και τις Περιφέρειες δεν μπορεί να υπάρξει ουσιαστική προστασία του περιβάλλοντος. Παράλληλα σημείωσε τον θετικό ρόλο του πρέσβυ των ΗΠΑ στην Ελλάδα στην προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα μας. Αναφέρθηκε στις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την ηλεκτροκίνηση και θύμισε ότι το υπουργείο Εσωτερικών πριν από μήνες είχε νομοθετήσει τη δυνατότητα των Δήμων και των Περιφερειών να προμηθεύονται ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα.

Ο Αμερικανός πρεσβευτής κ.Geoffrey Pyatt μεταξύ άλλων είπε:

«Η εκπληκτική διαχείριση της πανδημίας από την ελληνική κυβέρνηση θα αρχίσει πραγματικά να αποδίδει τώρα καθώς σιγά – σιγά ξανανοίγει η οικονομία και αρχίζει η χώρα να υποδέχεται και πάλι τους πρώτους τουρίστες. Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τον υπουργό Εσωτερικών κ. Θεοδωρικάκο -στην πολύ στενή συνεργασία που είχαμε ούτως ή άλλως καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας του Covid- 19- και την ανάγκη να συνεχιστεί η στενή συνεργασία ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στα θέματα περιβάλλοντος και ανακύκλωσης. Όλα αυτά τα ζητήματα επιβάλλουν πολύ στενή συνεργασία μεταξύ των ΗΠΑ και όλων των εταίρων της.

Σήμερα λοιπόν γιορτάζουμε και την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος και ταυτόχρονα γιορτάζουμε και την έναρξη της επαναλειτουργίας των ακτών της Αττικής. Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος και χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για να εγκαινιάσουμε το πρώτο ολοκληρωμένο κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης της Envipco.

Αυτό το κινητό περίπτερο Ανακύκλωσης με φωτοβολταϊκά παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά στη ΔΕΘ το 2018 και συνάδει με όλη την κείμενη νομοθεσία του ελληνικού κράτους σε ό,τι αφορά στον διαχωρισμό στην πηγή των διαφόρων απορριμμάτων, ώστε να έχουμε πρώτη ύλη υψηλής ποιότητας που θα μπορεί στη συνέχεια να ανακυκλωθεί και να είναι χρήσιμη για την παρασκευή νέων προϊόντων.

Το πολύ σημαντικό ατού αυτού του περιπτέρου είναι ότι είναι μεταφερόμενο. Επομένως μπορεί να μεταφερθεί σε όλες τις παραλίες της Αττικής – και όχι μόνο– αλλά και στα νησιά, βοηθώντας έτσι να αναπτυχθεί και να εμπεδωθεί μια κουλτούρα ανακύκλωσης η οποία μπορεί να βοηθήσει πολύ το περιβάλλον και να συμβάλλει στην ανακύκλωση, ιδιαίτερα των αποβλήτων σε πλαστικό.

Τον περασμένο Δεκέμβρη είχα την ευκαιρία να παραστώ στα εγκαίνια του πρώτου εργοστασίου ανακύκλωσης της Envipco στην Παλλήνη, όπου εκεί ο ίδιος ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε το άμεσο σχέδιό του για την πολύ σημαντική μείωση και πλήρη εξάλειψη των αποβλήτων σε πλαστικό. Αυτού του είδους τα μέτρα, τα οποία εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, θα βοηθήσουν όχι μόνο στη διατήρηση της εκπληκτικής ομορφιάς περιβάλλοντος της Ελλάδος και στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας, αλλά επίσης θα βοηθήσουν στις αμερικανικές επενδύσεις στη χώρα, σε ένα πεδίο όπου οι ΗΠΑ έχουν την πρωτοκαθεδρία σε ό,τι αφορά την τεχνογνωσία, την έρευνα και την ανάπτυξη»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, στην παρέμβασή του τόνισε ότι πρόκειται για ένα καινοτόμο πρόγραμμα. Ευχαρίστησε το υπουργείο Εσωτερικών για την ανάπτυξη της πρωτοβουλίας αλλά και τον Αμερικανό πρεσβευτή κ. Πάιατ «που συμβάλλει καταλυτικά στην ενδυνάμωση της στρατηγικής συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ, περιλαμβανομένου και του τομέα της ανακύκλωσης και της προστασίας του περιβάλλοντος»

Ο Δήμαρχος Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης στην παρέμβασή του είπε ότι αποτελεί τιμή που το συγκεκριμένο πρόγραμμα ξεκινά από τον Δήμο του και έστειλε ένα μήνυμα σε όλους τους δημότες του: «Κάντε την Ανακύκλωση καθημερινή συνήθεια, καθημερινό τρόπο ζωής. Έχει έρθει η ώρα, εδώ και πολύ καιρό, της ατομικής και προσωπικής ευθύνης. Ήδη θα έπρεπε η Ανακύκλωση να αποτελεί αυτονόητη καθημερινή πρακτική»

Στην εκδήλωση μεταδόθηκε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι πρεσβευτής της Ανταποδοτικής ανακύκλωσης. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μεταξύ άλλων τόνισε ότι είναι σημαντικό να χρησιμοποιούμε όλοι τα Σπιτάκια της Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης γιατί «η ανακύκλωση είναι μια παγκόσμια προτεραιότητα και στον αγώνα αυτό είμαστε όλοι μια ομάδα. Γιατί η Ανακύκλωση είναι υπόθεση όλων μας. Ας αφήσουμε στις επόμενες γενιές τον πλανήτη μας σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που τον παραλάβαμε».

Στην ομιλία του ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος μεταξύ άλλων είπε:

«H 5η Ιουνίου, η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, είναι μία σπουδαία ημέρα. Kι αυτά δεν είναι τυπικά λόγια, επετειακά. Η ανθρωπότητα ολόκληρη βρίσκεται μπροστά σε μια τεράστια πρόκληση, αυτή της κλιματικής αλλαγής, η οποία αλλάζει δραματικά τη ζωή των ανθρώπων.

Τους δύο μήνες της παγκόσμιας καραντίνας, σε όλη τη γη οι άνθρωποι αισθάνθηκαν τη μεγάλη μεταβολή στο περιβάλλον. Αισθανθήκαμε ξανά όλοι την ανάγκη ότι, όχι μόνο στην ανακύκλωση, αλλά σε όλη την προστασία του περιβάλλοντος πρέπει να είμαστε μία ομάδα, όπως είπε νωρίτερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Σε όλα τα θέματα του περιβάλλοντος η γη πρέπει να είναι μία ομάδα.

Είναι ξεχωριστή χαρά που βρίσκομαι στο ωραιότερο -κατά την προσωπική μου γνώμη- μέρος, στον ωραιότερο χώρο αστικού περιβάλλοντος σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το νότιο τμήμα της Αθήνας μας, από το Φάληρο μέχρι το Σούνιο, είναι το ωραιότερο αστικό μέρος της Ευρώπης.

Προτού μιλήσω όμως για τις δικές μας ενεργητικές πολιτικές γύρω από το περιβάλλον επιτρέψτε μου να ευχαριστήσω πραγματικά από καρδιάς τον Πρέσβυ των ΗΠΑ τον κ. Πάιατ διότι όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι είναι ένας εξαιρετικός φίλος της Ελλάδας και έχει εργαστεί πάρα πολύ συστηματικά για να ενισχυθεί η πολύ θετική γνώμη του ελληνικού λαού απέναντι στις ΗΠΑ, έχει εργαστεί πάρα πολύ σκληρά και αποτελεσματικά για να ενισχυθεί η συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ. Και θέλω να τον ευχαριστήσω ιδιαιτέρως διότι η Εnvipcoαυτές τις δύσκολες ημέρες πράγματι συνεισέφερε οικονομικά σε σημαντικές κοινωφελείς δράσεις που ανέπτυξε το υπουργείο Εσωτερικών. O κύριος Πρέσβυς έχει συμβάλλει στο να έρθουν αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα, όπως είναι η συγκεκριμένη και το εργοστάσιο στην Παλλήνη, το οποίο πριν από λίγους μήνες εγκαινίασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Πράξεις και δράσεις οι οποίες δημιούργησαν πολλές θέσεις εργασίας στην Ελλάδα, που είναι το βασικό ζητούμενο της αναπτυξιακής πολιτικής της κυβέρνησής μας.

Το υπουργείο Εσωτερικών σε ό,τι αφορά τα θέματα του περιβάλλοντος μπορεί να μην έχει την άμεση και ευθεία αρμοδιότητα, αλλά έχει αναπτύξει πάρα πολύ σημαντικές δράσεις.

Δεν υπάρχει προστασία του περιβάλλοντος χωρίς την Αυτοδιοίκηση, χωρίς τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας. Εδώ είναι οι πυλώνες που μπορεί να αναβαθμιστεί και να προστατευθεί το περιβάλλον και στην πατρίδα μας, άρα εδώ είναι ο κρίσιμος ρόλος του υπουργείου Εσωτερικών.

Σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε την πολιτική και το σχέδιο της κυβέρνησής μας για την ηλεκτροκίνηση. Το υπουργείο Εσωτερικών συμβάλει καθοριστικά σε αυτήν την πολιτική. Πριν 6 μήνες νομοθετήσαμε την δυνατότητα να αγοραστούν και να λειτουργήσουν τα οχήματα του κράτους και της Αυτοδιοίκησης με ηλεκτροκίνηση και τις επόμενες ημέρες πρόκειται να χρηματοδοτήσουμε τους Δήμους προκειμένου να προβούν στις πρώτες προμήθειες ηλεκτροκίνητων οχημάτων για τις υπηρεσίες που προσφέρετε κ. Δήμαρχε στους δήμους. Είναι ένα θέμα, το οποίο θα γίνει πράξη τις επόμενες ημέρες.

Θέλω επίσης να υπογραμμίσω, ότι στον τομέα της ανακύκλωσης οι Έλληνες και οι Ελληνίδες πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ. Διότι η αλήθεια είναι ότι έως τώρα είμαστε ουραγοί στην Ευρώπη. Και όπως αφήσαμε το ξεχωριστό θετικό μας αποτύπωμα σε όλη τη γη, από την εξαιρετική διαχείριση στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, τώρα έχει η ώρα να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό, σαν μία ομάδα, στην ανακύκλωση και στην αναβάθμιση του περιβάλλοντος.

Για αυτό το λόγο στήριξε το καινοτόμο πιλοτικό πρόγραμμα της ανταποδοτικής ανακύκλωσης το υπουργείο Εσωτερικών. Με την ευκαιρία λοιπόν θα ήθελα σήμερα να πω, ότι σε δέκα δεκαπέντε μέρες περίπου ο πρωθυπουργός μαζί με τον υπουργό Εσωτερικών θα ανακοινώσουμε αναλυτικά το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ένα καινοτόμο πρόγραμμα έργων σε όλη την Αυτοδιοίκηση ύψους 2.500.000.000 δισ. εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα δημιουργηθούν 40.000 χιλ. θέσεις εργασίας.

Το πρόγραμμα αυτό σε ένα ποσοστό περίπου 10% θα αφορά την ανακύκλωση και τις συνολικές πολιτικές διαχείρισης στερεών αποβλήτων της χώρας, ενισχύοντας ιδιαίτερα τις πράσινες γωνιές και δράσεις τις καινοτόμες ανακύκλωσης, που δίνουν το κίνητρο στους πολίτες του άμεσου οφέλους από την συμβολή και την συμμετοχή τους σε αυτή την προσπάθεια.

Το υπουργείο Εσωτερικών μιλά για το περιβάλλον με τα έργα του και τις δράσεις του, γιατί πιστεύουμε βαθύτατα ότι δεν μπορεί να υπάρξει ελευθερία και ασφάλεια σε κάθε χώρα και σε όλον τον πλανήτη χωρίς την προστασία του περιβάλλοντος».

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10:5006/07

Κορωνοϊός: «Λουκέτο» στην ομάδα του Γ. Αντετοκούνμπο Διεθνή ,Κορωνοϊός

10:4006/07

Γεωργιάδης: Αν ο Παππάς δεν κάνει μήνυση επιβεβαιώνει τον Καλογρίτσα Ελλάδα ,Πολιτική

10:3006/07

Ληστής τραυμάτισε διερχόμενο πολίτη για να ξεφύγει! Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:2006/07

Λήστεψαν γυναίκα με την απειλή… σκύλου! Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

10:1006/07

Μετρό: Παράδοση τριών νέων σταθμών Ελλάδα ,Πολιτική

10:0206/07

Πέθανε ο συνθέτης Ένιο Μορικόνε Διεθνή

10:0006/07

Βατόπουλος: Πρέπει να τεθεί θέμα απαγόρευσης στα πανηγύρια Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:4506/07

Πλακιωτάκης: Εξετάζουμε νέα αύξηση στην πληρότητα των πλοίων (VIDEO) Ελλάδα ,Πολιτική

09:3006/07

Ενέργειες για να κλείσει ο ΧΥΤΕΑ Κοκκινόλακκα της «Ελληνικός Χρυσός» από 54 κατοίκους τ... Ελλάδα ,Σημαντικά

09:3006/07

Ποιοι θέλουν επενδύσεις και ποιοι χτίζουν καριέρες; Editorial ,Β.Ελλάδα ,Δήμοι

09:1506/07

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Ξεκινά η καταβολή του Β’ κύκλου Ελλάδα ,Κοινωνία ,Οικονομία

09:0006/07

ΗΠΑ: Περίπου 40.000 κρούσματα από κορωνοϊό σε 24 ώρες Διεθνή ,Κορωνοϊός

08:4506/07

Κορωνοϊός: Στην 3η θέση παγκοσμίως η Ινδία με βάση τον αριθμό κρουσμάτων Διεθνή ,Κορωνοϊός

08:3106/07

Προμαχώνας: Άνοιξαν τα σύνορα για τους εγκλωβισμένους οδηγούς Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

08:1306/07

Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών ΠΕ Θεσ/νίκης με την Ά. Ευθυμίου Ελλάδα ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

07:4506/07

Παρουσία του πρωθυπουργού η παράδοση της επέκτασης του μετρό στη Νίκαια Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

07:3006/07

Κλείνει για τρεις μέρες τμήμα της ΕΟ Αθηνών-Θεσσαλονίκης Β.Ελλάδα ,Ελλάδα ,Κοινωνία

07:1806/07

Αττική: Φωτιά στον Άγιο Στέφανο και στον Γέρακα Ελλάδα ,Κοινωνία

07:1506/07

Τάσιος: Άνοιξε το 61% των ξενοδοχείων της Χαλκιδικής Β.Ελλάδα ,Σημαντικά ,Τουρισμός

07:0006/07

Πυριτιδαποθήκη το Σέιχ Σου (ΦΩΤΟ+VIDEO) Θεσσαλονίκη ,Περιβάλλον ,Σημαντικά

07:0006/07

«Περιπολία» με τους ποδηλάτες αστυνομικούς της Θεσσαλονίκης (VIDEO) Journalista ,Σημαντικά

07:0006/07

ΑΠΘ: Υποβοήθηση για άτομα με χαμηλή όραση Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

06:5206/07

Ο καιρός σήμερα, Δευτέρα, σε όλη τη χώρα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

00:0106/07

Φωτογραφίες: Εντυπωσιάζει το «Φεγγάρι του Κόκκινου Ελαφιού» Κοινωνία ,Σημαντικά

23:5405/07

Δημοτικός σύμβουλος έκανε ντους σε ζωντανή σύνδεση (VIDEO) Διεθνή

23:5205/07

Μεταφέρονται οι πρόσφυγες από την πλατεία Βικτωρίας Κοινωνία

23:4505/07

Πλημμύρες στην Ελασσόνα από την ισχυρή βροχόπτωση Κοινωνία

23:3905/07

Λιβύη: Καταγγέλλει επιθέσεις από «άγνωστα αεροσκάφη» Διεθνή

23:2605/07

Ολομέλεια ΣτΕ : Αναδρομικά από 700 έως 11.000 ευρώ Κοινωνία ,Οικονομία

23:1305/07

Κλήρωση Τζόκερ: Διπλό τζακ ποτ – Οι τυχεροί αριθμοί Κοινωνία

23:0005/07

Συντάξεις: Ξεπερνούν τις 300.000 οι εκκρεμείς αιτήσεις Κοινωνία ,Οικονομία

22:4605/07

Ψηφιακή λύση στο θέμα λογοθεραπείας – εργοθεραπείας Υγεία

22:3305/07

Ναυάγιο Σάμινα: Ρυπαίνει την Πάρο 20 χρόνια μετά (VIDEO) Κοινωνία ,Περιβάλλον ,Σημαντικά

22:1905/07

Συνεχίζεται η αποχώρηση προσφύγων από τη Μυτιλήνη Κοινωνία

22:0505/07

Επιστήμονες: Ο κορωνοϊός μπορεί να μεταδοθεί με τον αέρα Κορωνοϊός

21:5405/07

Πέθανε η Σουζάνα Αντωνακάκη – Συλλυπητήρια Μενδώνη Κοινωνία

21:4905/07

Αντιδράσεις για παράνομη χωματερή στον Δρυμό (ΦΩΤΟ) Δήμοι ,Ελλάδα ,Κοινωνία

21:3905/07

Βίντεο: Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια με βόμβες μολότοφ Κοινωνία

21:2605/07

Κορωνοϊός: Δεύτερο τοπικό lockdown στην Ισπανία Διεθνή

21:1305/07

Ιερώνυμος: Δεν θα τολμήσουν να κάνουν τζαμί την Αγία Σοφία Κοινωνία ,Σημαντικά

21:0005/07

Β. Κικίλιας: Η υγειονομική επιτυχία δείχνει το μέλλον της χώρας Πολιτική ,Υγεία

20:5305/07

ΟΑΕΔ: Παράταση για τις αιτήσεις σε βρεφονηπιακούς σταθμούς Κοινωνία

20:3805/07

COVID-19: Παρόμοιος ιός εμφανίστηκε στην Κίνα το 2012 Διεθνή ,Υγεία

20:2405/07

Ιαπωνία: Στους 34 οι νεκροί από την κακοκαιρία (VIDEO) Διεθνή

20:1005/07

Alpha Bank: Τι απαντά για τα μαζικά sms Οικονομία

19:5705/07

Απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου «Θεολόγος» Κοινωνία

19:4305/07

Ερντογάν: Καταρρίψαμε όλες τις παγίδες στην Αν. Μεσόγειο Διεθνή

19:3405/07

Βίντεο: Εντυπωσιακή μανούβρα του Blue Star Chios Κοινωνία

19:2005/07

Γκάλοπ Μarc: Το 67,3% κρίνει θετικά τη διακυβέρνηση Μητσοτάκη Πολιτική

19:0805/07

Κορωνοϊός: Πού εντοπίστηκαν τα 9 νέα κρούσματα Κορωνοϊός

18:5505/07

Γουδή: Συνωστισμός σε γλέντι 2.000 ατόμων (VIDEO) Κοινωνία

18:4005/07

Θεσσαλονίκη: Μετ’ εμποδίων η επιστροφή των εκδρομέων (ΦΩΤΟ) Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Σημαντικά

18:3505/07

Κορωνοϊος: Εννέα κρούσματα – Επτά στις πύλες εισόδου Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:2305/07

Ερντογάν στην ΕΕ: «Εάν εμείς χάσουμε μία, εσείς θα χάσετε 10!» Διεθνή

18:0905/07

Προμαχώνας: Πάνω από 20.000 τουρίστες πέρασαν στην Ελλάδα Κοινωνία

17:5505/07

Φθιώτιδα: Προβλήματα στους δρόμους από το μπουρίνι Κοινωνία

17:4305/07

Μηχανική βλάβη στο πλοίο «Θεολόγος» νότια της Καρύστου Κοινωνία

17:4005/07

Οπλισμένοι Αφροαμερικανοί σε πορεία στις ΗΠΑ (VIDEO) Διεθνή

17:2605/07

Δ. Αθηναίων: Επιχείρηση «σκούπα» στο Μεταξουργείο (ΦΩΤΟ) Δήμοι ,Κοινωνία ,Τοπική Αυτοδιοίκηση

17:1305/07

Πράσινοι: Να μην κλείσει το τζαμί στον Πειραιά Κοινωνία

17:0005/07

Καταστροφές από την κακοκαιρία στο Κιλελέρ Κοινωνία

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ