Θεσσαλία: “Λύνουν” χειρόφρενο σήμερα 10 νέα σύγχρονα ασθενοφόρα

Θεσσαλία: “Λύνουν” χειρόφρενο σήμερα 10 νέα σύγχρονα ασθενοφόρα

Με νέα 10 σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα οχήματα εξοπλίζεται το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας μετά την ολοκλήρωση του διαγωνισμού προμήθειας ασθενοφόρων που υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας μέσω ΕΣΠΑ.

Τέσσερα από τα νέα ασθενοφόρα θα δοθούν στη Λάρισα και από δυο σε Μαγνησία, Τρίκαλα και Καρδίτσα, εξηγώντας, ότι “αυτό συμβαίνει γιατί η Λάρισα έχει μεγαλύτερο φόρτο εργασίας από τις υπόλοιπες περιοχές της Θεσσαλίας”.

Σύμφωνα με τον κ. Γούλα ένα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο ΕΚΑΒ, είναι με τα οχήματα που χρήζουν επισκευή, ζητώντας από τα αρμόδια υπουργεία να προχωρήσουν σε ειδική τροπολογία, ώστε να επισπεύδονται οι όποιες διαδικασίες και τα οχήματα να τίθενται συντομότερα στη διάθεση της υπηρεσίας.

“Σήμερα ένα αυτοκίνητο που χρειάζεται επισκευή μπορεί να μείνει εκτός από τρεις έως 6 μήνες, εξαιτίας της γραφειοκρατίας που υπάρχει. Το έχουμε πει αρκετές φορές, δεν είναι σημερινό το πρόβλημα, αλλά διαχρονικό. Απλώς πρέπει να βρεθεί λύση”.

Τα εγκαίνια της έναρξης κυκλοφορίας των νέων ασθενοφόρων θα γίνει σήμερα Σάββατο 26 Μαρτίου, στις 11 το πρωί στον αίθριο χώρο του ΕΚΑΒ.

ΠΗΓΗ: ΕΡΤ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ εκτέλεσε χρέη Πυροσβεστικού σε ταξί (VIDEO)

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top