Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα στην περιφερειακή λόγω έργων

Θεσσαλονίκη: Μποτιλιάρισμα στην περιφερειακή λόγω έργων

Έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα έχει δημιουργηθεί από το πρωί της Παρασκευής στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης λόγω εργασιών στο ρεύμα προς τα ανατολικά.

Αυτή τη στιγμή οι εργασίες εκτελούνται από το 9ο έως το 11 χλμ, από το ύψος του Παπαγεωργίου και προχωρά το συνεργείο προς τον κόμβο Νεάπολης με αποτέλεσμα, σε κάποια σημεία της περιφερειακής οδού, να έχουν κλείσει δύο από τα τρία ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι εργασίες αφορούν ασφαλτόστρωση στην κατεύθυνση προς τα ανατολικά, επί της δεξιάς και της μεσαίας λωρίδας ταυτόχρονα.

Οι εργασίες συντήρησης στην περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το Σάββατο 27 Μαρτίου και την Κυριακή 28 Μαρτίου 2021.

Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες επί της περιφερειακής οδού Θεσσαλονίκης:

1. Τοποθέτηση μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας στην κατεύθυνση προς δυτικά, επί της διαχωριστικής νησίδας (αριστερή λωρίδα), από τη Χ.Θ. 19+500 έως τη Χ.Θ. 17+000. Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος. Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 27/3/2021 και την Κυριακή 28/3/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 9:30 π.μ..

2. Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην κατεύθυνση προς ανατολικά, επί της δεξιάς και μεσαίας λωρίδας ταυτόχρονα, καθώς και επί της αριστερής λωρίδας, από τη Χ.Θ. 9+500 έως τη Χ.Θ. 12 +500. Ο αποκλεισμός θα γίνεται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών και όχι σε όλο το πλάτος ταυτόχρονα . Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 27/3/2021 και την Κυριακή 28/3/2021, ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και με ώρα έναρξης στις 7:00 π.μ..

 

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ