Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από το ριφιφί σε σούπερ μάρκετ με λεία 100.000 ευρώ (VIDEO) 

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από το ριφιφί σε σούπερ μάρκετ με λεία 100.000 ευρώ (VIDEO) 

Βίντεο από τη ληστεία που σημειώθηκε σε σούπερ μάρκετ στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Δεκέμβριο κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Για το ριφιφί συνελήφθη ένας 33χρονος την Τετάρτη, ενώ αναζητείται ο συνεργός του. Στο βίντεο που παρουσίασε το Mega φαίνεται πώς οι δράστες να προσπαθούν να μην ενεργοποιήσουν τον συναγερμό της επιχείρησης και πώς βγάζουν τα κλοπιμαία.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς, τον Δεκέμβριο του 2021, στην περιοχή της Νικόπολης, ενεργώντας από κοινού με συνεργό του, διέρρηξε με «ριφιφί» κατάστημα σούπερ μάρκετ και αφαίρεσε δύο χρηματοκιβώτια, ενώ παραβίασε και τρίτο χρηματοκιβώτιο με λεία δεκάδων χιλιάδων ευρώ, έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή και διάφορα έγγραφα.

Στο σπίτι του 33χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και τέσσερα φυσίγγια, τα οποία κατείχε παράνομα.

Επιπλέον, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, που του επιβάλλει ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής, δυνάμει της οποίας συνελήφθη.

Πηγή: MEGA 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: «Ξάφρισε» 100.000 ευρώ από χρηματοκιβώτια, με ριφιφί σε σούπερ μάρκετ (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top