ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ξανά ηλεκτροκίνηση στο Αθήνα – Θεσσαλονίκη

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ξανά ηλεκτροκίνηση στο Αθήνα – Θεσσαλονίκη

 Mετά από διάστημα δυο μηνών περίπου (από 16/2), τέθηκε σε επαναλειτουργία από τον Ο.Σ.Ε, η ηλεκτροκίνηση στο τμήμα μεταξύ Αγ. Στέφανος – Οινόη, με αποτέλεσμα τη σταδιακή ομαλοποίηση της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας.

Όπως ενημερώνει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πλέον όλες οι αμαξοστοιχίες που εκτελούν τα δρομολόγια του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα γίνονται ξανά με ηλεκτροκίνητες μηχανές έλξης, επαναφέροντας τον χρόνο του ταξιδιού στον αρχικό τους προγραμματισμό.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτροκίνηση είχε διακοπεί εξαιτίας της κακοκαιρίας «ΜΗΔΕΙΑ», με αποτέλεσμα να έχουν προκληθεί σοβαρές ζημιές στο σιδηροδρομικό δίκτυο και οι αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. να παρουσιάζουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, καθώς και σε ορισμένα δρομολόγια του Προαστιακού Αθήνα – Χαλκίδα.

Υπογραμμίζεται ότι οι εργασίες αποκατάστασης του δικτύου, αποτελούν ευθύνη του διαχειριστική της σιδηροδρομικής υποδομής και επιδομής, δηλαδή του ΟΣΕ>

Επίσης, επισημαίνεται ότι εξακολουθεί να υπάρχει μονοδρόμηση (μονή γραμμή) κυκλοφορίας στο τμήμα Αφίδνες – Αυλώνα και Τιθορέα – Οινόη, λόγω τεχνικών εργασιών στην υποδομή, με συνέπεια πιθανές ολιγόλεπτες καθυστερήσεις σε ορισμένα δρομολόγια.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. από την πρώτη στιγμή και στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων της, καταβάλει κάθε προσπάθεια, ώστε να μειωθεί η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού, με κύριο μέλημά της την απόλυτη ασφάλεια του ταξιδιού.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ