Βγήκε από τη ΜΕΘ η Νόρα Κατσέλη

Βγήκε από τη ΜΕΘ η Νόρα Κατσέλη

Σταδιακή βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας της Νόρας Κατσέλη, η οποία βγήκε από τη ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε θάλαμο νοσηλείας συνεχούς παρακολούθησης στην Ευρωκλινική.

Η κατάσταση της πρώην βουλευτή, η οποία μέχρι πρότινος βρισκόταν στη ΜΕΘ, βελτιώθηκε σημαντικά, σε σημείο να μεταφερθεί σε θάλαμο νοσηλείας συνεχούς παρακολούθησης στην Ευρωκλινική.

Ακολουθεί το ιατρικό ανακοινωθέν: 

«Η κυρία Νόρα Κατσέλη μετά τη νευροχειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση του αιμορραγικού εγκεφαλικού που υπέστη στις 20/04/2021, αντιμετωπίσθηκε και υποστηρίχθηκε στη ΜΕΘ της Ευρωκλινικής Αθηνών. Η κατάσταση της υγείας της παρουσίασε σταδιακά βελτίωση, αποσωληνώθηκε και ανέκτησε επικοινωνία με το περιβάλλον με ικανοποιητική αποκατάσταση κινητικότητας. Εκτιμώντας το σύνολο της κατάστασης της υγείας της ασθενούς, αποφασίσθηκε από τους θεράποντες ιατρούς, η έξοδός της από τη ΜΕΘ και η μεταφορά της σε θάλαμο νοσηλείας συνεχούς παρακολούθησης (monitoring).

Η κατάσταση της υγείας της συνολικά κρίνεται σοβαρή μεν, αλλά σταθερή” αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν που υπογράφουν οι θεράποντες ιατροί (Ζησιμοπούλου Βάσω, νευρολόγος, Υπεύθυνη Μονάδας Εγκεφαλικών, Ευρωκλινική Αθηνών, Σουγιουλτζόγλου Μιλτιάδης, Διευθυντής Νευροχειρουργός, Ευρωκλινική Αθηνών, Παναγόπουλος Ζώης, Διευθυντής ΜΕΘ, Ευρωκλινική Αθηνών), καθώς και ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Ευρωκλινικής Αθηνών Κωνσταντίνου Ανδρέας, Διευθυντής Παθολόγος».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top