Ζακ Κωστόπουλος: Tο μήνυμα της μητέρας του για τα 3 χρόνια από τη δολοφονία του

Ζακ Κωστόπουλος: Tο μήνυμα της μητέρας του για τα 3 χρόνια από τη δολοφονία του

Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Facebook απευθύνεται στον γιο της, Ζακ Κωστόπουλο, που δολοφονήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου του 2018, δεχόμενος χτυπήματα έξω από κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια και ενώ μέχρι σήμερα, δεν έχει τιμωρηθεί κανείς για τον θάνατό του.

«Παιδί μου, ομόρφυνες τον κόσμο με τα λόγια σου, την καλοσύνη και τη συμπόνια σου, την ευγενική σου ψυχή και την αγάπη σου.

Και τρία χρόνια λείπεις κι άφησες ανοιχτές πληγές και τη μαγεία σου να πλανάται στον αέρα και να ψάχνει κάπου να φωλιάσει.

Η χρυσόσκονη που σκόρπισες φεύγοντας, ταξιδεύει στην ατμόσφαιρα και είναι σαν να μας κλείνεις το μάτι και να λες “Εδώ είμαι, οι πράξεις μου, τα λόγια μου, τα γραπτά μου είναι εδώ.

Συνεχίστε μέχρι που κάθε παπούτσι που κλωτσά να γίνει στάχτη στο χώμα της κόλασης. Η μαμά σου» αναφέρει και συγκλονίζει η μητέρα του Ζακ Κωστόπουλου.

Η ανάρτηση της μητέρας του Ζακ Κωστόπουλου, όπως αναρτήθηκε στη σελίδα «Justice for Zak/Zackie»:

Ο Ζακ Κωστόπουλος, μπήκε στο κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια και στην προσπάθειά του να φύγει, πέρασε μέσα από τη τζαμαρία ενώ δεχόταν άγρια χτυπήματα -μεταξύ άλλων- από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος ενώ αργότερα, όπως έχει φανεί σε βίντεο από τη στιγμή της δολοφονίας του, δέχθηκε χτυπήματα και από αστυνομικούς.

Στις 6 Νοεμβρίου του 2020 η δίκη για το λιντσάρισμα του Ζακ Κωστόπουλου, αναβλήθηκε επ’ αόριστο λόγω κορωνοϊού. Το δικαστήριο έκρινε πως λόγω των συνθηκών και της υφιστάμενης ΚΥΑ που όριζε μέγιστο αριθμό 15 ατόμων στη δικαστική αίθουσα η δίκη δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Πηγή: newsbomb.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ