Κοντά στο Α.Τ. Λευκού Πύργου και στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Κοντά στο Α.Τ. Λευκού Πύργου και στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης με πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγοράς, Ανάπτυξης και συνεργασίας με Δήμους και Περιφέρεια και μετά από απόφαση της Διοικητικής Επιτροπής, ενίσχυσε με την παραχώρηση ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή την υλικοτεχνική υποδομή του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου για την κάλυψη μέρους των λειτουργικών αναγκών του.

Τον ηλεκτρονικό υπολογιστή παρέλαβε από την έδρα του ΕΕΘ και πιο συγκεκριμένα από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ. Μιχάλη, Ζορπίδη, τον πρόεδρο της επιτροπής κ. Λευτέρη Γεωργιάδη, το μέλος της επιτροπής και οικονομικό επόπτη κ. Κώστα Ιακώβου, και το μέλος της επιτροπής κ. Σωτήρη Τοζακίδη, ο Διοικητής του Α.Τ. Λευκού Πύργου κ. Στέφανος Βέρρας.

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί συνέχεια της αγαστής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ ΕΕΘ και αστυνομικού σώματος, προς όφελος και των δύο πλευρών, με τον κ. Ζορπίδη να διαβεβαιώνει τον κ. Βέρρα πως η στήριξη του Επιμελητηρίου στο μέτρο δυνατοτήτων του, θα συνεχιστεί.

Παράλληλα, το ΕΕΘ στο πλαίσιο της πολιτικής που ασκεί με γνώμονα την στήριξη δομών της κοινωνίας, παραχώρησε επίσης υπό την μορφή δωρεάς έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή, στον Διευθυντή του 3 ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου κ. Κωνσταντίνο Τσεμπερλίδη, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην εύρυθμη λειτουργία του εκπαιδευτικού ιδρύματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πέλλα: Παρεμβάσεις ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας και της αντιπλημμυρικής προστασίας από την ΠΚΜ

Πούτιν: Μόνο με ρούβλια οι πληρωμές για τις παραδόσεις αερίου στην ΕΕ

Επιδημιολογικός χάρτης: 2.433 νέα κρούσματα στη Θεσσαλονίκη – 8.320 στην Αττική

Η πρώτη γονιδιακή θεραπεία της συγγενούς στάσιμης νυχτερινής τύφλωσης σε σκύλους δίνει ελπίδες και για τους ανθρώπους

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top