Κόπτσης για ξυλοδαρμό 11χρονου: Το περιστατικό διερευνάται – Θα υπάρξουν συνέπειες

Κόπτσης για ξυλοδαρμό 11χρονου:  Το περιστατικό διερευνάται – Θα υπάρξουν συνέπειες

«Το περιστατικό διερευνάται και θα αποδοθούν ευθύνες αν υπάρχουν» τόνισε σχετικά με το νέο περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού μαθητή, στον προαύλιο χώρο δημοτικού σχολείου στα Πατήσια, ο Αλέξανδρος Κόπτσης, γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.

«Φυσικά με το που το αντιληφθήκαμε έχουμε μιλήσει και με την με αναπληρώτρια Διευθύντρια Εκπαίδευσης και με τη διευθύντρια του σχολείου. Θέλουμε να έχουμε όλα τα δεδομένα. Έγινε ένα περιστατικό, ακούμε διάφορες απόψεις, εμείς παρεμβαίνουμε άμεσα και όταν έχουμε πλήρη εικόνα δίνουμε τις αντίστοιχες εντολές και τις οδηγίες ώστε θα εφαρμοστεί επακριβώς η κείμενη νομοθεσία. Αν υπάρχουν ευθύνες θα αποδοθούν και φυσικά έχουμε πει ότι όντως είναι κοινωνικό φαινόμενο και ό,τι αφορά την ψυχή των παιδιών θέλει χρόνο γιατί πίσω από εδώ κρύβονται αίτια και στο σπίτι και στην οικογένεια» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κόπτσης.

«Είμαστε πάνω από το πρόβλημα και όσον αφορά τη δομή που δημιουργούμε και πέρα από αυτά που έχουμε κάνει με τους ψυχολόγους, με τους συμβούλους σχολικής ζωής και τις επιμορφώσεις, η πλατφόρμα θα ανοίξει, δηλαδή είμαστε στην τελευταία φάση σύνταξης όλων των υπουργικών αποφάσεων, είναι σχεδόν έτοιμες έχουν ήδη σχηματιστεί, έχουμε οργανώσει όλο το πλαίσιο των υπουργικών αποφάσεων και η πλατφόρμα είναι πανέτοιμη, γίνονται οι τελευταίες δοκιμές. Φυσικά θα είμαστε έτοιμοι άμεσα και θέλουμε πολύ συγκροτημένα αυτό να βγει στην εκπαιδευτική κοινότητα για να έχει αποτελεσματικότητα» προσέθεσε ο κ. Κόπτσης.

Πηγή: ertnews.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός μαθήτριας από συμμορία ανηλίκων (ΦΩΤΟ)

Χορτιάτης: Ξανά στους πιστούς μετά από 1.000 χρόνια, ο Ι.Ν Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΟΠΕΚΑ: Σήμερα οι πληρωμές των επιδομάτων-Από τον Μάιο οι αυξήσεις (VIDEO)

Νέο Ηράκλειο: Ισχυρή έκρηξη σε καφετέρια τα ξημερώματα – Μεγάλες οι ζημιές (VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top