Κορινθία: Πλοίο μετέφερε 50 κιλά κοκαΐνη (ΦΩΤΟ)

Κορινθία: Πλοίο μετέφερε 50 κιλά κοκαΐνη (ΦΩΤΟ)

Το πλοίο, με αφετηρία την Βραζιλία, όταν πρόσδεσε στους Άγιους Θεοδώρους και ύστερα από εξονυχιστικό έλεγχο των λιμενικών αρχών, εντοπίστηκε να μεταφέρει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Hlektra.gr, το πλοίο είχε εντοπιστεί από τα ανοιχτά της Αίγινας και παρέμεινε υπό πλήρη παρακολούθηση, καθώς  το λιμενικό είχε πληροφορίες πως σε αυτό μεταφέρεται μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών παρά του κανονικού φορτίου του που ήταν η σόγια.

Τελικά, όταν αυτό έδεσε στους Αγίους Θεοδώρους ξεκίνησε ένας εξονυχιστικός έλεγχος με βατραχανθρώπους, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και μεγάλη δύναμη του λιμενικού. Από τις έρευνες βρέθηκαν περισσότερα από 50 κιλά κοκαΐνης συσκευασμένα όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες.

Δείτε εικόνες:

Αποκλειστικό: Δείτε εικόνες – Πλοίο με ναρκωτικά που «πιάστηκε» στους Αγίους Θεοδώρους - ΚΟΡΙΝΘΙΑΑποκλειστικό: Δείτε εικόνες – Πλοίο με ναρκωτικά που «πιάστηκε» στους Αγίους Θεοδώρους - ΚΟΡΙΝΘΙΑΑποκλειστικό: Δείτε εικόνες – Πλοίο με ναρκωτικά που «πιάστηκε» στους Αγίους Θεοδώρους - ΚΟΡΙΝΘΙΑ

Υπενθυμίζεται πως το πλήρωμα ανέρχεται σε 23 άτομα και προέρχεται από τις Φιλιππίνες και την Ρωσία.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top