Κορωνοϊός: 10.358 νέα κρούσματα-58 νεκροί και 356 διασωληνωμένοι

Κορωνοϊός: 10.358 νέα κρούσματα-58 νεκροί και 356 διασωληνωμένοι

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 10.358 κρούσματα σήμερα, Κυριακή 3 Απριλίου, καθώς και 58 θανάτους το τελευταίο 24ωρο σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα.

Επίσης, 356 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι με Covid.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ:

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 10.358, εκ των οποίων κανένα δεν εντοπίστηκε σε ελέγχους στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 3.077.711 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 49.1% άνδρες.

Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 140 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.596 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 58, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 27.684 θάνατοι.

Το 95.3% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 356 (64.3% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 έτη. To 91.9% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 210 (58.99%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 146 (41.01%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ρουκέτες έπληξαν το Μικολάιβ – Εκρήξεις στη ρωσική πόλη Μπέλγκοροντ κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία

Χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου – Στα «λευκά» Μέτσοβο και Ζαγόρι (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Απίστευτο περιστατικό στο Βόλο: Άρπαξαν βρέφος 3,5 μηνών με κορωνοϊό μέσα από ασθενοφόρο

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Eurogroup: Η ατζέντα και οι επαφές του Χρ. Σταϊκούρα

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top