Κορωνοϊός: Παραμένει κλειστό μέχρι τις 13 Νοεμβρίου το δημαρχείο Πολυγύρου

Κορωνοϊός: Παραμένει κλειστό μέχρι τις 13 Νοεμβρίου το δημαρχείο Πολυγύρου

Κλειστό εξακολουθεί να παραμένει το δημαρχείο Πολυγύρου, και έως τις 13 Νοεμβρίου, εξαιτίας των 6 κρουσμάτων κορωνοϊού που είχαν εντοπιστεί σε υπαλλήλους.

(Θυμηθείτε εδώ το ρεπορτάζ του GRTimes για την κατάσταση με την πανδημία στον Πολύγυρο)

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα μέσα στη βδομάδα (4/11), ο δήμος είχε ενημερώσει σχετικά με τα θετικά κρούσματα που βρέθηκαν μετά από τεστ Covid αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «μετά την αύξηση κρουσμάτων στον τόπο μας, βρισκόμαστε σε μια δύσκολη καμπή και είναι απαραίτητο να πρυτανεύσει η λογική και η ατομική ευθύνη σε όλα τα επίπεδα».

Aκόμη, σε σχετική ανακοίνωση, ο δήμαρχος Αστέριος Ζωγράφος τονίζει:

«Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει μέχρι πότε θα κρατήσει όλο αυτό. Ο καθένας από μας, καλό θα είναι. να περιορίσει τις μετακινήσεις του στο απολύτως απαραίτητο, να μείνει στο σπίτι του, να μην έρχεται σε άσκοπη συναναστροφή με άλλα πρόσωπα. Μόνο έτσι μπορεί να επιβραδυνθεί η εξάπλωση, να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης και να κερδίσουμε χρόνο.

Δε χρειάζεται πανικός αλλά σωστή ενημέρωση και υπεύθυνη στάση απ όλους μας.

Μαζί θα βγούμε από αυτή την κατάσταση. Το να μείνουμε σπίτι και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες των ειδικών, είναι η μόνη επιλογή αλλά και η υπεύθυνη στάση, που πρέπει να τηρήσουμε».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top