Κορωνοϊός: Θετική στον ιό νοσηλεύτρια σε ΜΕΘ

Κορωνοϊός: Θετική στον ιό νοσηλεύτρια σε ΜΕΘ

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε μια νοσηλεύτρια στη ΜΕΘ του Θριάσιου Νοσοκομείου. Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος ο οποίος έκανε λόγο για μη τήρηση της καραντίνας των επαφών της γιατρού του ίδιου νοσοκομείου η οποία βρέθηκε θετική πριν από λίγες μέρες.

Ο κ. Γιαννάκος υποστήριξε ότι στο πρώτο κρούσμα της γιατρού δεν εφαρμόστηκε το μέτρο της καραντίνας για τους συναδέλφους οι οποίοι ήρθαν σε επαφή μαζί της. Ακολούθησαν τεστ σε όλους τους συναδέλφους της τα οποία ήταν αρνητικά.

Στον επανέλεγχο βγήκε θετική η νοσηλεύτρια. Η ΜΕΘ έχει τώρα 8 ασθενείς, στους οποίους θα γίνουν τεστ, ενώ σε λίγες ημέρες θα ελεγχθεί ξανά το προσωπικό, καθώς δημιουργήθηκε μια νέα επικίνδυνη κατάσταση εξαιτίας της κατάργησης της καραντίνας.

«Ποιος αναλαμβάνει τώρα την ευθύνη για τους ασθενείς στη ΜΕΘ και τη νέα αγωνία των συναδέλφων; Να επανέλθει άμεσα η 14ήμερη καραντίνα για τους υγειονομικούς. Έχει συμβεί πολλές φορές σε ασθενείς και προσωπικό το πρώτο τεστ να ξεγελάει» πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top