Kourtidis Group: Νέα εποχή για την παραλία Οφρυνίου με τουριστική καμπάνια και επενδύσεις

Kourtidis Group: Νέα εποχή για την παραλία Οφρυνίου με τουριστική καμπάνια και επενδύσεις

Μια νέα εποχή γεμάτη από σύγχρονες προκλήσεις ξεκινάει για την παραλία Οφρυνίου -την γνωστή και αγαπημένη Τούζλα- μέσω της τουριστικής καμπάνιας που ξεκινάει ο Όμιλος εταιριών Kourtidis Group.

Ντ. Χ. ([email protected])

Με στόχο να αποτελέσει προορισμό 365 ημέρες τον χρόνο, η παραλία Οφρυνίου – η γνωστή Τούζλα- στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Παγγαίου και του νομού Καβάλας, ξεκινάει τις επόμενες μέρες μια τεράστια τουριστική καμπάνια, η οποίσχεδιάστηκε και εκπονήθηκε από τον Όμιλο εταιριών Kourtidis Group.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία, στο πλαίσιο ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου που δραστηριοποιείται  στην περιοχή, σε συνεργασία με το Δήμο Παγγαίου και την Αντιπεριφέρεια Καβάλας.

«Η εταιρεία μας έρχεται να συμπληρώσει τις δράσεις προβολής της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και λειτουργεί ενισχυτικά στις θετικές προσπάθειες των τοπικών φορέων για την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής. Εμείς που δραστηριοποιούμαστε εδώ, είδαμε την απίστευτη δυναμική του προορισμού το τελευταίο διάστημα» επισημαίνει ο πρόεδρος του Ομίλου Εταιρειών Kourtidis Group, Νίκος Κουρτίδης προσθέτοντας «θέτουμε πλέον ως απόλυτη προτεραιότητα στην ανάπτυξη του τόπου που αγαπάμε και είμαστε σίγουροι ότι μακροπρόθεσμα θα υπάρξουν οφέλη για όλους τους επαγγελματίες και όλη την τοπική κοινωνία».

«Το Costa Ofrynio είναι περήφανο για…»

Το όνομα πάνω στο οποίο βασίστηκε όλη η καμπάνια, είναι το «Costa Ofrynio», που αξιολογήθηκε ως η πιο εύστοχη μετάφραση της Παραλίας Οφρυνίου με την τεράστια και πανέμορφη ακτογραμμή της. Πλέον, με αυτό το όνομα θα αναζητούν και θα γνωρίσουν οι ξένοι επισκέπτες την πανέμορφη αυτή περιοχή. Φυσικά η προσωνυμία  «Τούζλα», με την οποία είναι γνωστή η περιοχή στη Βόρεια Ελλάδα, υπάρχει σαν υπότιτλος στο νέο λογότυπο.

«Σκεφτήκαμε όλους τους λόγους για τους οποίους είμαστε περήφανοι για την περιοχή μας και οι λόγοι αυτοί αποτέλεσαν τις λέξεις που συμπληρώνουν τη φράση. Το Costa Ofrynio είναι περήφανο για τους επισκέπτες του, για τα προϊόντα του, για τους κατοίκους του, για την θάλασσά του», αναφέρει η αντιπρόεδρος του Ομίλου Κωνσταντίνα Δημητρόβα. Ενώ επιπλέον τονίζει ότι το ενδιαφέρον των επισκεπτών αλλά και των ξένων που θέλουν να επενδύσουν στην περιοχή είναι πλέον τεράστιο.

Τα πλεονεκτήματα της περιοχής

Στο σύνολό της αυτή η εκστρατεία προβάλλει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, που έχουν να κάνουν με την τοποθεσία και κατ’ επέκταση την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση οδικώς. Μια περιοχή η οποία έχει μεγάλη ιστορία, παράγει εξαιρετικά προϊόντα, εκλεκτό κρασί και προσφέρει ποιοτικό φαγητό.

Μέσα από την καμπάνια «Το Costa Ofrynio είναι περήφανο για…» συστήνονται οι άνθρωποι που ζουν στην περιοχή, παρουσιάζονται οι ιστορίες και οι μύθοι πίσω, αναφέρονται όλοι οι λόγοι για τους οποίους αξίζει να την επισκέπτεστε και τις 365 μέρες του έτους!

Τα «εργαλεία» της καμπάνιας

Οι πρώτες ενέργειες που έγιναν για την προβολή της παραλίας Οφρυνίου ήταν ο σχεδιασμός του λογοτύπου και της εικαστικής ταυτότητας, η δημιουργία μιας σειράς από θεματικές αφίσες, η οργάνωση της καμπάνιας για τα κοινωνικά δίκτυα, η παραγωγή των πρώτων αναμνηστικών δώρων και η θεματική φωτογράφιση της περιοχής.

Μέσα από την πολύπλευρη και καλαίσθητη αυτή καμπάνια, στην πρώτη της φάση προβάλλονται τα πολλά και διάφορα είδη του τουρισμού που προσφέρει τόσο η παραλία Οφρυνίου, όσο η ευρύτερη περιοχή του Δήμου Παγγαίου και του νομού Καβάλας, χωρισμένα σε πολλές θεματικές ενότητες.

Τα χρώματα που κυριαρχούν στην καμπάνια είναι δανεισμένα από τη φύση του τόπου και συγκεκριμένα από το πράσινο της ελιάς, από το ροζ του άνθους της αμυγδαλιάς, από το χρυσό της άμμου και το γαλαζοπράσινο της θάλασσας.

Σημειώνεται ότι η στρατηγική που ακολουθήθηκε για το σχεδιασμό της καμπάνιας αξιοποίησε όλα τα σύγχρονα εργαλεία με τα οποία το επόμενο διάστημα θα εξελιχθεί.

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top