Κοζάνη: Έρευνα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Κοζάνη: Έρευνα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Θέμα προς έρευνα αποτελούν πλέον τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού και στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Αφορμή για την έρευνα, η οποία διεξάγεται σε στενή συνεργασία με την 3η ΥΠΕ, αποτέλεσε το ενδεχόμενο εμπλοκής νοσηλεύτριας του Μαμάτσειου Νοσοκομείου στο «κύκλωμα» πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού, που δρούσε στον Παλαμά Καρδίτσας. Η εν λόγω νοσηλεύτρια, 45-50 ετών, δεν επιθυμούσε, αρχικά, να εμβολιαστεί κατά του covid 19, όπως αναφέρει το kozanimedia.gr.

Στη συνέχεια, ωστόσο, προσκόμισε πιστοποιητικό εμβολιασμού από το Κέντρο Υγείας στον Παλαμά, υποστηρίζοντας ότι μετέβη εκεί επειδή είχε αρκετούς γνωστούς.

Ο διοικητής του Μαμάτσειου Στέργιος Γκανάτσιος, αλλά και ο εκπρόσωπος του Σωματείου Εργαζομένων Δημήτρης Ντέντης, ερωτηθέντες από το ίδιο μέσο, ανέφεραν πως υπάρχει θέμα προς έρευνα και μόνο. Το ζήτημα, πάντως, φαίνεται να απασχολεί τη διοίκηση του νοσοκομείου από την περασμένη Πέμπτη, ημέρα που ξεκίνησαν και οι σχετικές διαδικασίες έρευνας.

Τέλος, ερευνώνται δυο ακόμη περιπτώσεις που, ενδεχομένως, δεν έχουν τηρήσει τις σχετικές διαδικασίες, με τη μια να αφορά σε γιατρό του Μαμάτσειου Νοσοκομείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Καρδίτσα: 6.000 ζουν στον Παλαμά, 40.000 εμβολιάστηκαν!

Καρδίτσα: Παρέμβαση Πλεύρη για ΕΔΕ στην υπόθεση των εικονικών εμβολιασμών

Καρδίτσα: Δεκάδες εικονικοί εμβολιασμοί εντοπίστηκαν στο ΚΥ Παλαμά

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top