Κρατούμενος μέχρι το Σάββατο ο π. αντιδήμαρχος Γ. Αβαρλής για την υπόθεση με το φακελάκι

Κρατούμενος μέχρι το Σάββατο ο π. αντιδήμαρχος Γ. Αβαρλής για την υπόθεση με το φακελάκι

Κρατούμενος μέχρι το Σάββατο που θα απολογηθεί ενώπιον ειδικού ανακριτή, θα παραμείνει ο μέχρι πρότινος αντιδήμαρχος Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιώργος Αβαρλής, μετά τη σύλληψή και την κακουργηματικού χαρακτήρα δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του.

Ο τελευταίος μαζί με έναν ακόμη λογιστή και μία εφοριακό, διώκεται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβίαση και δωροληψία, η οποία αφορά την ιδιότητα του ιδιώτη λογιστή και όχι του αντιδημάρχου Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο Γ. Αβαρλής φέρεται να πήρε φακελάκι προκειμένου να τακτοποιήσει στην εφορία – με φερόμενους ως συνεργούς έναν ακόμη λογιστή και μία εφοριακό – υπόθεση φαρμακοποιού, ο οποίος στη συνέχεια κατήγγειλε την ενέργεια στις αρχές, οι οποίες και προσημείωσαν τα χαρτονομίσματα.

Και οι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση, αρνούνται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, ενώ η συνήγορος του Γ. Αβαρλή, τόνισε νωρίτερα στα δικαστήρια ότι «οι εντολείς είναι σαφείς ως προς αυτό που ισχυρίζονται, ότι πρόκειται απλά για τακτοποίηση αμοιβής λογιστικού γραφείου. Δεν υπήρχε καμία πρόθεση, ούτε χρηματισμού, ούτε οποιασδήποτε άλλης παράνομης ενέργειας. Και πιστεύω ότι με το ανακριτικό υπόμνημα που θα καταθέσουμε όλες οι πλευρές, θα αποδειχθεί η αλήθεια του ισχυρισμού τους».

Δείτε τις δηλώσεις:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε αντιδήμαρχο, λογιστή και έναν εφοριακό για “φακελάκι”

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Θεσσαλονίκης Γ. Αβαρλής για την υπόθεση με το “φακελάκι”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top