Κρήτη: Αντιδήμαρχος μήνυσε υπάλληλο γιατί πήγε ανεμβολίαστη στη δουλειά

Κρήτη: Αντιδήμαρχος μήνυσε υπάλληλο γιατί πήγε ανεμβολίαστη στη δουλειά

Στο Ηράκλειο υποβλήθηκε από πρόστιμο υποβλήθηκε και μήνυση σε εργαζόμενη του δήμου Μινώα – Πεδιάδας από τον Αντιδήμαρχο, γιατί πήγε στη δουλειά της… ενώ βρισκόταν σε αναστολή.

Πιο αναλυτικά, στο Ηράκλειο υποβλήθηκε εκτός από πρόστιμο και μήνυση σε εργαζόμενη του δήμου Μινώα – Πεδιάδας από τον Αντιδήμαρχο, γιατί πήγε στη δουλειά της ενώ βρισκόταν σε αναστολή. Η εργαζόμενη, η οποία δουλεύει σε γραφείο του δήμου σε τμήμα φυσιοθεραπείας, είναι ανεμβολίαστη και βρίσκεται σε αναστολή λόγω υποχρεωτικότητας εμβολίου στον τομέα. Εκείνη βρέθηκε στο εργασιακό της περιβάλλον παρόλο που δεν είχε λήξει η αναστολή της, η οποία έχει ξεκινήσει από 01/09.

Πρόστιμα για μη χρήση μάσκας υπήρξαν εξίσου στο νομό, με αυτά να αφορούν έναν πελάτη υγειονομικού καταστήματος και 5 εργαζόμενους.

Όσον αφορά τα Χανιά, υποβλήθηκε πρόστιμο σε μίνι μάρκετ λόγω απουσίας της πινακίδας, έξω από το κατάστημα, για την χωρητικότητα των επιτρεπόμενων ατόμων. Παράλληλα, δόθηκαν 300άρια σε 6 πελάτες που βρίσκονταν χωρίς μάσκα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Θετικά τα πράγματα στο Ρέθυμνο συγκριτικά με τους υπόλοιπους νομούς, αφού υποβλήθηκαν πρόστιμα μόνο σε 2 εργαζόμενους καταστημάτων.

Σχετικά με το Λασίθι τα πρόστιμα αφορούν την μη χρήση μάσκας σε εσωτερικό χώρο. Ειδικότερα, 300 ευρώ υποβλήθηκαν σε 5 επιβάτες Ι.Χ, έναν οδηγό ταξί και σε έναν οδηγό λεωφορείου.

Τέλος, στον ΒΟΑΚ δόθηκε πρόστιμο σε επιβάτη Ι.Χ.

Με πληροφορίες από zarpanews.gr

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΗΠΑ: Εγκρίθηκε η 3η δόση του εμβολίου της Pfizer στους άνω των 65 ετών

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ