Κύκλος Ομιλιών για Ψυχολογική Ενδυνάμωση στο Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»

Κύκλος Ομιλιών για Ψυχολογική Ενδυνάμωση στο Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»

Το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, διοργανώνει «Κύκλο Ομιλιών για Ψυχολογική Ενδυνάμωση» με τη Νέλη Βυζαντιάδου, Ψυχοθεραπεύτρια – Συγγραφέας, στο Θέατρο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» (Πολυλειτουργικό Κέντρο Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, Παρατσίκογλου 1, Ελευθέριο-Κορδελιό (είσοδος από οδό Μοναστηρίου).

Ο κύκλος των ομιλιών διοργανώνεται στις 13/3 & 27/3, στις 18:00, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πρόγραμμα Oμιλιών:

ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
Ώρα έναρξης: 18:00
Θέμα: «Τα 21 πρόσωπα του θυμού»
Μια ομιλία για τα διαφορετικά πρόσωπα του θυμού.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27ΜΑΡΤΙΟΥ2023
Ώρα έναρξης: 18:00
Θέμα : «Βοηθώντας πάντα τους άλλους, ξεχνάς εσένα»
Μια ομιλία για το σύνδρομο του σωτήρα και του «καλού παιδιού»

Φιλική Συμμετοχή
Συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Ηλίας Μποέμ και ΦέμηΚουκαρούδη

Σύντομο βιογραφικό Νέλης Βυζαντιάδου
Η Νέλη Βυζαντιάδουγεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη όπου και διατηρεί ιδιωτικό γραφείο ως πιστοποιημένη ψυχοθεραπεύτρια ενηλίκων επόπτρια & εκπαιδεύτρια επαγγελματιών ψυχικής υγείας.
Σπούδασε Ψυχολογία στο Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του ΑΠΘ και εξειδικεύτηκε στην Ψυχομετρία. Ακολούθησαν δύο κύκλοι μεταπτυχιακών σπουδών εκ των οποίων ο ένας στη Συμβουλευτική και ο άλλος στην Ψυχοθεραπεία μέσω Ψυχοδυναμικού Ψυχοδράματος. Μετεκπαιδεύτηκε επίσης ως επόπτρια και εκπαιδεύτρια ψυχοθεραπευτών.
Από το 1991 ως το 2001 εργάστηκε σε ψυχιατρικές δομές της πόλης ενώ από το 2001 ασχολείται με το ελεύθερο επάγγελμα. Συνεργάστηκε

με διάφορους φορείς και συλλόγους ως συντονίστρια επιμορφωτικών σεμιναρίων και διεξάγει εδώ και πολλά χρόνια ανοιχτές ομιλίες που απευθύνονται σε ανθρώπους με ενδιαφέροντα γύρω από ζητήματα ψυχικής υγείας.
Από τον Σεπτέμβριο του 2018 είναι επιστημονική υπεύθυνη του Ανοιχτού Σχολείου Ψυχικής Υγείας του ιερού ναού Παναγούδας και ομιλήτρια στις εκδηλώσεις του που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Κέντρο Πολιτισμού “Αλέξανδρος” με τη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.
Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την αρθρογραφία στα sites Kulturosupa.gr και Karfitsa.gr. Είναι συγγραφέας των βιβλίων: Φάκελος Διαπραγμάτευση, Μαθαίνοντας να διαπραγματεύεσαι ανάγκες, επιθυμίες και αιτήματα, Ώρα για δράση, Ένα ταξίδι είναι η ζωή, Και τώρα οι τρεις μας και Μαθήματα στη γλώσσα της αγάπης..

Για πληροφορίες:
www.kepo.gr
2310 602599
2310 421059

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η παράσταση «Όλυμπο να βλέπει» στο Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης» 17 και 18 Μαρτίου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top