Κυβερνοεπίθεση στον Δ. Θεσ/νίκης: Παραιτήσεις αντιδημάρχων ζητά ο Δ. Τσαβλής

Κυβερνοεπίθεση στον Δ. Θεσ/νίκης: Παραιτήσεις αντιδημάρχων ζητά ο Δ. Τσαβλής

Παραιτήσεις και συγνώμες από τους αρμόδιους αντιδημάρχους του δήμου Θεσσαλονίκης για την κυβερνοεπίθεση που δέχθηκε το ηλεκτρονικό σύστημα και το δίκτυο του δήμου Θεσσαλονίκης , ζητά με ανάρτησή του στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, Δρόσος Τσαβλής.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσαβλής στην ανάρτησή του σημειώνει πως «θα έπρεπε να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί στις διαβεβαιώσεις που δεχόμαστε από το δήμαρχο και τη διοίκηση σχετικά με το ψηφιακό black out, την απώλεια ή μη ηλεκτρονικών αρχείων και την αποκατάσταση της ζημιάς που συνέβη πρόσφατα στις υπηρεσίες του δήμου Θεσσαλονίκης».

Προσθέτει δε ότι «ποτέ στην ιστορία του δήμου δε συνέβη κάτι αντίστοιχο» ενώ διερωτάται εάν «είχε ο δήμος δικλείδες ασφαλείας, εάν θα έπρεπε να έχει και εάν φρόντισε η διοίκηση να υπάρχει ασφάλεια».

Ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου υπογραμμίζει πως «όταν εν μέσω πανδημίας όλα γίνονται ηλεκτρονικά, είναι δυνατόν να μένει απροστάτευτο το ψηφιακό σύστημα του δήμου; Που είναι η smart city; Μήπως αντί να δαπανά ο δήμαρχος χρήματα για ακριβά χαλιά στο γραφείο του ή να δίνει 7.000.000 ευρώ σε απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους, να φρόντιζε να προστατέψει την πνευματική ιδιοκτησία του δήμου και τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών. Απευθύνεστε σε χαμηλής νοημοσύνης πολίτες κύριοι της διοίκησης;».

Για να καταλήξει αναφέροντας πως «οι συνθήκες απαιτούν παραιτήσεις αντιδημάρχων, συγνώμες και λήψη άμεσων μέτρων. Ο βασιλιάς (Λουδοβίκος) είναι γυμνός! Έλεος πια με την ανικανότητα και τις selfies».

Δείτε την ανάρτηση του Δ. Τσαβλή:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top