Λαγκαδάς: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κτιριακό αύριο στην αυλή των Γυμνασίων

Λαγκαδάς: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το κτιριακό αύριο στην αυλή των Γυμνασίων

Σε αίθουσες του 1ου Γυμνασίου Λαγκαδά και του Γυμνασίου Κολχικού, καθώς και σε ειδικά container, αναμένεται να κάνουν μάθημα μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου οι μαθητές των 1ου και 2ου Γυμνασίου Λαγκαδά, μετά το πρόβλημα που προέκυψε με το σχολικό συγκρότημα, όπως έγραψε το GR TIMES.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Δήμο Λαγκαδά, σήμερα Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Λαγκαδά Ιωάννη Ταχματζίδη με τους γονείς των μαθητών του 1ου και 2ου Γυμνασίου Λαγκαδά, όπου και συζητήθηκαν οι πιθανές λύσεις για το ζήτημα της στέγασης των μαθητών.

Ύστερα από εκτενή ανάλυση των προβλημάτων και των διαθέσιμων δυνατοτήτων για την επίλυση της προσωρινής στέγασης διευκρινίστηκε ότι το ζήτημα θα έχει επιλυθεί έως τις αρχές Οκτωβρίου, και οι μαθητές θα στεγαστούν στις διαθέσιμες αίθουσες του 1ου Γυμνασίου και του Γυμνασίου Κολχικού καθώς και στα ειδικά container που θα στηθούν για αυτό το σκοπό.

Όσον αφορά στο ζήτημα της στέγασης για το μήνα Σεπτέμβριο, ο Δήμαρχος, από κοινού με τους γονείς αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν κινητοποίηση διαμαρτυρίας για την ανάδειξη του ζητήματος. Η κινητοποίηση θα πραγματοποιηθεί αύριο, 13 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ. στον αύλειο χώρο των Γυμνασίων και σε αυτήν κλήθηκαν όλοι οι Βουλευτές της Β’ Θεσσαλονίκης.

Πέραν τούτου, ο Δήμαρχος θα συναντηθεί εκ νέου με τους διευθυντές των σχολείων αύριο, 13 Σεπτεμβρίου, ώστε να διερευνηθούν εκ νέου οι δυνατότητες λύσης του προβλήματος της στέγασης για το μήνα Σεπτέμβριο, έως ότου εγκατασταθούν τα container. Η Δημοτική Αρχή εργάζεται σκληρά και από κοινού με σύσσωμη την κοινωνία για να λυθεί αυτό το δύσκολο πρόβλημα που απασχολεί μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λαγκαδάς: “Στον αέρα” οι μαθητές δύο γυμνασίων τρεις ημέρες πριν από το πρώτο κουδούνι

Ταχματζίδης: Στο Κολχικό οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Λαγκαδά (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Λαγκαδάς: Σε κοντέινερς 600 μαθητές δύο ακατάλληλων σχολείων

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top