Λαγουδάκης σε Μάνδρου: Θα ήταν τιμή μας η Μάγδα Φύσσα να ήταν από το Πέραμα

Λαγουδάκης σε Μάνδρου: Θα ήταν τιμή μας η Μάγδα Φύσσα να ήταν από το Πέραμα

Σκληρή απάντηση σε όσα είπε για τη Μάγδα Φύσσα η Ιωάννα Μάνδρου έδωσε ο Δήμαρχος Περάματος. “Οι γυναίκες των περιοχών μας είναι ευπρεπείς και ζητούν συγγνώμη όταν κάνουν κάποιο λάθος” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να ζητήσει συγγνώμη από τη Μάγδα Φύσσα για όσα είπε στον ΣΚΑΙ η δικαστική ρεπόρτερ Ιωάννα Μάνδρου ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς ο δήμαρχος Περάματος.

Η Ιωάννα Μάνδρου μιλώντας σε πρωινή εκπομπή στον ΣΚΑΙ είπε μεταξύ άλλων ότι η Μάγδα Φύσσα είναι “μια γυναίκα μη διανοουμένη από το Πέραμα” με “άντρα που δούλευε στη χάση και στη φέξη” που όμως “ήταν περιποιημένη” και “ήταν κόσμια”. “Σε τέτοια κοινωνικά στρώματα δεν περιμένεις τέτοιες συμπεριφορές” σχολίασε η Ιωάννα Μάνδρου.

Ο δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης στην ανάρτησή του στο Facebook έγραψε:

«Να πληροφορήσουμε την δικαστική ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ πως θα ήταν τιμή μας η κυρία Μάγδα Φύσσα να ήταν από το Πέραμα, αλλά διαμένει στο γειτονικό Κερατσίνι, περιοχή όπου συνέβη η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, γεγονός που θα έπρεπε να γνωρίζει. Παρ’ όλα αυτά είναι η μάνα του αντιφασιστικού αγώνα, συνεπώς και του Κερατσινίου, του Περάματος, της Ελλάδας, της Ευρώπης και του κόσμου όλου.

Να την πληροφορήσουμε επίσης πως οι γυναίκες των περιοχών μας είναι ευπρεπείς, καλοντυμένες, εργάζονται με φιλοτιμία και αξιοπρέπεια, είναι άξιες μητέρες, εκφράζουν μεστό λόγο, ενώ ζητούν συγγνώμη όταν κάνουν κάποιο λάθος».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top