Λάρισα: Στο πόδι το κέντρο από τους αγρότες-Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους

Λάρισα: Στο πόδι το κέντρο από τους αγρότες-Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους

Ρεπορτάζ: Θωμάς Καλέσης

Κάτι από παραπάνω από μαζική χαρακτηρίστηκε από τους διοργανωτές η κινητοποίηση των αγροτών, οι οποίοι από το μπλόκο της Νίκαιας κινήθηκαν σήμερα (11/2) το απόγευμα με τα τρακτέρ και τα αγροτικά τους οχήματα προς τον αστικό ιστό της Λάρισας, ξεσηκώνοντας με τις κόρνες τους το κέντρο της πόλης.

Η εν λόγω κινητοποίηση που ολοκληρώθηκε λίγο πριν της 9 το βράδυ με την επιστροφή των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας, οργανώθηκε από τη Συντονιστική Επιτροπή του εν λόγω μπλόκου, και απευθύνονταν σε όλους τους Θεσσαλούς αγρότες και κτηνοτρόφους.

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη διαμαρτυρία διότι για άλλη μια φορά διαψεύστηκε το βασικό επιχείρημα της κυβέρνησης που αναφέρει ότι οι αγρότες δεν έχουν τη στήριξη της νεολαίας. Φάνηκε ξανά ότι ο λαός είναι μαζί μας και μας στηρίζει γιατί πολύ απλά έχουμε κοινά συμφέροντα και κοινό αντίπαλο» σημείωσε στο GRTimes αμέσως μετά το τέλος της κινητοποίησης και την επιστροφή των τρακτέρ στο μπλόκο, ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, Ρίζος Μαρούδας.

Ο τελευταίος, υπογράμμισε επίσης ότι «οι κινητοποιήσεις που διοργανώνουμε δεν είναι μόνο για τους αγρότες. Όταν βάζουμε για παράδειγμα θέμα του κοστολογίου, το κάνουμε για να έχει και ο κόσμος πιο φθηνά τρόφιμα. Λόγω της εντυπωσιακής συμμετοχής του απλού λαού λοιπόν σε αυτή τη διαμαρτυρία, τη θεωρούμε καθ’ όλα επιτυχημένη».

Ο Ρίζος Μαρούδας μέσω του GRTimes ανέφερε επίσης ότι οι κινητοποιήσεις των αγροτών θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα. «Την Κυριακή έχουμε στο μπλόκο της Νίκαιας την Πανελλαδική Σύσκεψη, ώστε να έρθουν όλοι οι φορείς και να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα μας και αμέσως μετά οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν ώστε να δώσουμε τις κατάλληλες απαντήσεις στην κυβέρνηση» σημείωσε.

Πηγή VIDEO: Onlarissa.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top