Λέσβος: Φούσκωσε επικίνδυνα ο Τσικνιάς από τις σφοδρές βροχοπτώσεις (VIDEO)

Λέσβος: Φούσκωσε επικίνδυνα ο Τσικνιάς από τις σφοδρές βροχοπτώσεις (VIDEO)

Η κακοκαιρία σφυροκοπά τη Λέσβο και οι σφοδρές βροχοπτώσεις έχουν προκαλέσει πολλά προβλήματα στα δυτικά του νησιού – Σε επιφυλακή οι αρχές

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώνονται φούσκωσαν τον Αχερώνα και τον Τσικνιά.

Η κατάσταση στο ποτάμι βρίσκεται σε οριακό σημείο, ενώ ο Τσικνιάς σε κάποια σημεία υπερχείλισε και πλημμύρισαν ορισμένα χωράφια.

Τα μηχανήματα των υπηρεσιών του δήμου, αλλά και η πολιτική προστασία βρίσκονται κατά την διάρκεια της καταιγίδας και της επέλασης της κακοκαιρίας στα επίμαχα σημεία, φροντίζοντας για την αντιμετώπιση των συνεπειών κατά το δυνατόν και ζητώντας την απομάκρυνση των κατοίκων, προκειμένου να διευκολυνθεί η παρέμβαση των αρμοδίων δυνάμεων όπου παραστεί ανάγκη.

Ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας του Δήμου Δυτικής Λέσβου Ανδρέας Αξης σε ανάρτηση του σημειώνει «Μεγάλα προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση σε πολλά σημεία του οδικού δικτύου την προσοχή σας», ενώ ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου με νέα ενημέρωση αναφέρει «Η Εθνική Οδός Καλλονής – Μυτιλήνης. Τα γκρέιντερ του Δήμου προσπαθούν να απομακρύνουν τα φερτά υλικά. Ποταμός Τσικνιάς. Δυστυχώς “έσπασε” πάλι στο ίδιο σημείο.»

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ