Λιγνάδης: Αρνήθηκε να απαντήσει στην ανακρίτρια – «Προκατάληψη» καταγγέλλει ο Κούγιας

Λιγνάδης: Αρνήθηκε να απαντήσει στην ανακρίτρια – «Προκατάληψη» καταγγέλλει ο Κούγιας

Ο Δημήτρης Λιγνάδης αρνήθηκε να απαντήσει σε οποιαδήποτε ερώτηση της ανακρίτριας, με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη να υποστηρίζει πως είναι προκατειλημμένη και δεν έχει κάνει δεκτό κάποιο από τα αιτήματά του.

Για περίπου μισή ώρα παρέμεινε στο ανακριτικό γραφείο ο Δημήτρης Λιγνάδης και σύμφωνα με τον συνήγορό του, Αλέξη Κούγια, παρέδωσε το υπόμνημα του και αρνήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις, ζητώντας εκ νέου κατά αντιπαράσταση εξέταση.

«Καταγγείλαμε την προκατάληψη της ανακρίτριας και αρνηθήκαμε να απαντήσουμε σε ερωτήσεις της» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο γραφείο του εισαγγελέα, με τον Αλέξη Κούγια να χαρακτηρίζει νωρίτερα «όνειδος» την δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος του εντολέα του.

«Είναι απαράδεκτο να εμπλέκονται δικαστές και εισαγγελείς σε επιχειρηματικά παιχνίδια. Η ανακρίτρια συνεχίζει να αντιμετωπίζει την υπόθεση αλληθωρίζοντας και δεν έχει ικανοποιήσει κανένα από τα αιτήματα μας», ανέφερε ο συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη.

Απαντώντας στο γιατί κατηγορούν τον Δημήτρη Λιγνάδη ο κ. Κούγιας απάντησε ότι «στόχος ήταν όπως έχω πει να σταματήσει η προσπάθεια της κυβέρνησης για την επένδυση του Ελληνικού».

Ο κ. Κούγιας αναφερόμενος στον πελάτη του εξήγησε ότι «έχει τα πάθη του αλλά ποτέ δεν ήταν βιαστής».

Ο ποινοκολόγος συμπλήρωσε πως δεν προσδοκά τίποτα όσο η δικογραφία της υπόθεσης βρίσκεται στα χέρια της ανακρίτριας, αλλά -όπως είπε- ελπίζει «πως όταν φτάσει στο συμβούλιο η υπόθεση, ελπίζουμε τα μέλη του αυτεπαγγέλτως να διατάξουν την αποφυλάκιση του».

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ