Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Βελτιωμένες προσφορές από ΟΛΘ και κ/ξ Grimaldi- Mινωϊκές ζητάει το ΤΑΙΠΕΔ

Λιμάνι Ηγουμενίτσας: Βελτιωμένες προσφορές από ΟΛΘ και κ/ξ Grimaldi- Mινωϊκές ζητάει το ΤΑΙΠΕΔ

Βελτιωμένες προσφορές από τους  υποψηφίους επενδυτές στον Οργανισμό Λιμένος Ηγουμενίτσας θα ζητήσει το ΤΑΙΠΕΔ, σύμφωνα με δελτίο τύπου που εξέδωσε το Ταμείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βελτιωμένες προσφορές θα ζητηθούν από τους δύο, εκ των τριών υποψηφίων, από τον ΟΛΘ και την κ/ξ Grimaldi – Mινωϊκές και Επενδυτική Κατασκευαστική Εμπορική & Βιομηχανική ΑΕ.

Συγκεκριμένα, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ, εταιρεία μέλος του Υπερταμείου, κατά τη σημερινή του συνεδρίαση προχώρησε στην αποσφράγιση των τριών (3) οικονομικών προσφορών που είχαν κατατεθεί για την απόκτηση του 67% του μετοχικού κεφαλαίου του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας (Ο.Λ.ΗΓ. Α.Ε.).

Μετά την αποσφράγιση των οικονομικών προσφορών, το Δ.Σ. του Ταμείου αποφάσισε να εκκινήσει τη διαδικασία υποβολής βελτιωμένων προσφορών.

Υπενθυμίζεται ότι προσφορές υπέβαλαν τα εξής επενδυτικά σχήματα (με αλφαβητική σειρά):
1. ATTICA A.E. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ & ΑΚΤΩΡ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ Α.Ε.
2. ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ GRIMALDI EUROMED S.p.A. – MΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε. & ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε.
3. ΟΛΘ Α.Ε.

Το ΤΑΙΠΕΔ έχει προσλάβει τις εταιρείες Deloitte Business Solutions Α.Ε. και Ευρωσύμβουλοι Α.Ε. ως χρηματοοικονομικούς συμβούλους, τις εταιρείες Your Legal Partners, Δρακόπουλος & Βασαλάκης Δικηγορική Εταιρεία και Αλεξίου Κοσμόπουλος Εταιρεία Δικηγόρων, ως νομικούς συμβούλους και την εταιρεία Doxiadis Associates ως τεχνικό σύμβουλο στη διαγωνιστική διαδικασία.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top