Ληστεία με απειλή όπλου σε στάση λεωφορείου!

Ληστεία με απειλή όπλου σε στάση λεωφορείου!

«Φως» σε μια περίπτωση ένοπλης ληστείας σε βάρος ενός ανυποψίαστου πολίτη ο οποίος περίμενε στη στάση το λεωφορείο προχώρησαν αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης οι οποίοι, επίσης, εξιχνίασαν και περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο επισταμένων αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης (ΓΑΔΘ), για την ταυτοποίηση ατόμων που εμπλέκονται σε διάφορα αδικήματα, σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος οκτώ συνολικά ατόμων.

Ειδικότερα, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, εξιχνίασαν 5 περιπτώσεις κλοπών και μία περίπτωση ληστείας που πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης κατά το χρονικό διάστημα Φεβρουαρίου 2019 – Μαρτίου 2020.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση ταυτοποίησης των στοιχείων ενός 21χρονου, ο οποίος τον Ιανουάριο του 2019 σε στάση λεωφορείων, αφαίρεσε με την απειλή όπλου από έναν άνδρα ο οποίος περίμενε στο σημείο το λεωφορείο, το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ