Luxury Sport Cruise: Συνδέοντας τον άνθρωπο με τη φύση της Σιθωνίας

Luxury Sport Cruise: Συνδέοντας τον άνθρωπο με τη φύση της Σιθωνίας
Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Μαγευτικές παραλίες, απίθανα νερά, βουτιές, ησυχία για όσους το επιθυμούν. Βασικό συστατικό αυτής της εξαιρετικής συνταγής, για να περάσει κάποιος μια αξέχαστη μέρα, είναι ένα σκάφος, όπως αυτά που μισθώνει ο κ. Νάκης Γεωργιάδης στον Όρμο Παναγίας στη Χαλκιδική.

Η επιχείρηση «Luxury Sport Cruise», τα τελευταία τέσσερα χρόνια – από όταν άρχισε να λειτουργεί δηλαδή – ανέλαβε τον διπλό ρόλο του «περιηγητή» δείχνοντας τις απίστευτες ομορφιές της Σιθωνίας σε πλήθος κόσμου, αλλά και τον ρόλο του «πρεσβευτή», καθώς ειδικά οι ξένοι, με όσα βλέπουν, έχουν να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη Χαλκιδική και την Ελλάδα γενικότερα.

«Η εταιρεία ξεκίνησε από ένα μεράκι. Από την αγάπη για τη θάλασσα, το σκάφος και την ωραία ημερήσια εκδρομή. Από αυτό το μεράκι ξεκίνησε και μικρή στην αρχή, με σταδιακές επενδύσεις μεγάλωσε για να μπορεί να προσφέρει αυτό το «luxury of life» όπως το λέμε, δηλαδή να μπορούμε να ενώσουμε τον άνθρωπο με την πανέμορφη φύση που υπάρχει εδώ στην περιοχή μας.  Τα σκάφη μας είναι απλώς το μέσο για να γίνει αυτή η σύνδεση» εξηγεί ο Νάκης Γεωργιάδης.

Και τι μπορεί να προσφέρει αυτή η επαφή; Όπως λέει, με το σκάφος μπορείς να νιώσεις μια ανεμελιά, να συνδεθείς με τη μοναδική φύση και να ξεκουραστείς, να απαλλαχθείς από το στρες και να ηρεμήσεις.

Το «luxury» στο όνομα της εταιρείας, δεν αφορά σε δερμάτινους καναπέδες και μαρμάρινα μπάνια, αλλά στο «luxury of life», την πολυτέλεια της ζωής που για τον κ. Γεωργιάδη σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να απομονωθεί με τους δικούς του ανθρώπους σε ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας τις δικές του ιδανικές συνθήκες, κάτι που λείπει σήμερα από τον κόσμο. «Αυτό ήταν το όνειρο από την αρχή που είχα για την εταιρεία, να μπορούμε να προσφέρουμε τέτοιες εμπειρίες στον κόσμο».

Μαγεία προσιτή σε όλους

Με ένα πλήθος διαφορετικών υπηρεσιών, η εταιρεία «Luxury Sport Cruise», απευθύνεται κυριολεκτικά σε όλον τον κόσμο. Μπορεί κάποιος να πάρει ένα σκαφάκι μόνος του και να κάνει μια ημερήσια βόλτα. Ή να επιλέξει μια υπηρεσία με κάποιον καπετάνιο. Εφόσον κάποιος έχει το σχετικό δίπλωμα μπορεί να διαλέξει και ένα μεγαλύτερο σκάφος, οπότε ένας έμπειρος κυβερνήτης που για κάποιον λόγο δεν έχει το δικό του μπορεί να μισθώσει της εταιρείας. Υπάρχει και η δυνατότητα σκάφους με καπετάνιο, το οποίο μπορεί να κάνει ημερήσιες κρουαζιέρες με μεγαλύτερο εύρος στην περιοχή, πχ από τις Καβουρότρυπες μέχρι τα μοναστήρια στο Άγιο Όρος και στην Αμμουλιανή κτλ.

Η εμβέλεια των περισσότερων σκαφών είναι ο Σιγγιτικός κόλπος, η θαλάσσια περιοχή δηλαδή μεταξύ της ανατολικής Σιθωνίας και του τρίτου “ποδιού” της Χαλκιδικής, ωστόσο υπάρχουν και μεγάλα που μπορούν να κατεβούν ακόμα και στις Σποράδες πχ και αυτή η υπηρεσία χρησιμοποιείται κατά παραγγελία.

Για τις πιο εξεζητημένες περιπτώσεις, κάποιος μπορεί να επιλέξει μια εκδρομή και να πάει αυθημερόν σε ένα μέρος όπως πχ η Αλόννησος , να κάνει τις βουτιές του εκεί, να φάει μια αστακομακαρονάδα και να γυρίσει πίσω.

Για τους λάτρεις του ψαρέματος τέλος, υπάρχει και ένα σκάφος αμερικανικού τύπου με δύο μηχανές, το οποίο εκτός του είναι το καλύτερο για ημερήσια κρουαζιέρα, έχει δυνατότητα και εξαιρετικό εξοπλισμό για σοβαρό ψάρεμα με τις καλύτερες εποχές για αυτή τη δραστηριότητα να είναι περί τα μέσα Απριλίου με Μάϊο και Σεπτέμβριο με Οκτώβριο.

Ξεκινώντας από τα μικρά σκάφη, οι τιμές αρχίζουν από τα 80 ευρώ για όλη την ημέρα και φτάνουν μέχρι 700 ευρώ για μια ημερήσια εκδρομή στον Σιγγιτικό κόλπο, με το σκάφος να ξεκινάει από τη Διάπορο, να πηγαίνει μέχρι τις Καβουρότρυπες, να περνάει απέναντι για να δουν οι πελάτες τα μοναστήρια του Αγίου Όρους, να συνεχίζει στην Αμμουλιανή και να ξαναγυρίζει στη Διάπορο και τον Όρμο Παναγίας.  Η συγκεκριμένη διαδρομή, είναι μεγάλη περίπου 120 χλμ.

Οι παραπάνω περιοχές έχουν τα καλύτερα νερά της Χαλκιδικής από χρώματα, καθαρότητα και εντυπώσεις και ίσως βρίσκονται στις κορυφαίες δέκα της Ελλάδας, αναφέρει ο ιδιοκτήτης της ««Luxury Sport Cruise». «Όλη αυτή η φυσική ομορφιά, όταν συμπτύσσεται μέσα σε μια μέρα, γεμίζει τόσο πολύ έναν άνθρωπο και τον αδειάζει από το στρες και την καθημερινότητα. Αυτό για εμάς είναι η πολυτέλεια της ζωής. Να περάσει ο πελάτης μια τέτοια μέρα, να σε χαιρετήσει γεμάτος χαμόγελο και ικανοποίηση και να ξαναέρθει, γιατί ο επαναλαμβανόμενος πελάτης είναι μεγάλη υπόθεση και από αυτό φαίνεται και η επιτυχία μιας επιχείρησης» επισημαίνει ο κ. Γεωργιάδης.

Κρουαζιέρα με ασφάλεια στην εποχή του κορωνοϊού

Στις συγκεκριμένες υπηρεσίες δεν τίθενται περιορισμοί όπως στα επιβατικά πλοία, καθώς πρόκειται στην ουσία για ιδιωτικά σκάφη αναψυχής που μπορούν να δεχτούν έως 12 άτομα. Όταν πρόκειται για μια παρέα ή μια οικογένεια δεν τίθεται κανένα θέμα περιορισμού γιατί η χρήση είναι ιδιωτική.

Η ασφάλεια ωστόσο για τον κορωνοϊό, παραμένει στις προτεραιότητες της επιχείρησης τονίζει ο κ. Γεωργιάδης, λέγοντας ότι εφαρμόζονται αναλυτικά πρωτόκολλα με σταθμούς μέσων ατομικής προστασίας και υγειονομικές καλύψεις. «Το προσωπικό όταν συναναστρέφεται με κόσμο και βρίσκεται στα σκάφη είναι με μάσκες και γάντια και τα απολυμαντικά βρίσκονται παντού και για τους πελάτες. Έχουμε ειδικές συσκευές απολύμανσης για μαξιλάρια, επιφάνειες κτλ για το τέλος των μισθώσεων και γενικά υπάρχει μια μεγάλη σχολαστικότητα επειδή έχουμε και συνεργασίες με ξενοδοχεία κτλ που διατηρούν πολύ δύσκολα πρωτόκολλα και πρέπει να είναι σίγουρα, ότι όταν θα στείλουν έναν πελάτη κάπου, όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα θα τηρούνται».

Η «εκδίκηση» του Έλληνα τουρίστα

Όπως λέει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ενώ οι φετινές επιδόσεις στον τουρισμό δεν έχουν καμία σχέση με μια φυσιολογική χρονιά, η Χαλκιδική δείχνει να είναι ευνοημένη σε σχέση με άλλες τουριστικές περιοχές,  λόγω της οδικής κίνησης και αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Έλληνα, να ανακαλύψει έναν «χώρο» που δεν του δινόταν στο παρελθόν.

«Φέτος ο Έλληνας μπορούσε να πάει πχ τον Ιούλιο, ένα Σαββατοκύριακο και με 60 έως 80 ευρώ να μείνει σε ένα ωραίο δωμάτιο ή μια μεζονέτα και να είναι μπροστά στο κύμα και να απολαύσει τις ομορφιές της Χαλκιδικής. Τα προηγούμενα χρόνια, Ιούλιο ή αρχές Αυγούστου, όχι μόνο με τα 80 ευρώ δεν μπορούσε να βρει, αλλά ακόμη και 280 να μπορούσε να πληρώσει, δεν έβρισκε ούτε ένα τέτοιο δωμάτιο και δεν έμπαινε καν στη διαδικασία να ασχοληθεί και να ψάξει. Αυτός ο «χώρος» δημιουργήθηκε για τους Έλληνες οι οποίοι τον αντιλήφθηκαν και τον κατέλαβαν σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό» λέει ο κ. Γεωργιάδης προσθέτοντας πως ο Έλληνας θεωρούσε τον εαυτό του αποκλεισμένο, ωστόσο φέτος ήρθε η «εκδίκηση» του και όσον αφορά τις τιμές και όσον αφορά τη διαθεσιμότητα.

Στον κινηματογράφο και στη Βρετανική τηλεόραση η «Luxury Sport Cruise»

Η επιχείρηση του Νάκη Γεωργιάδη, είχε συμμετάσχει πρόσφατα με τις υπηρεσίες της, στην ταινία που προβλήθηκε και στους ελληνικούς κινηματογράφους και στη σειρά που δημιουργήθηκε και προβλήθηκε για τη βρετανική τηλεόραση, στο «The trip to Greece». Πρόκειται για μια συνέχεια τηλεοπτικής σειράς και κινηματογραφικών ταινιών με γνωστούς Άγγλους κωμικούς και διάσημο βρετανό παραγωγό-σκηνοθέτη.

Στο οδοιπορικό των δύο γνωστών Βρετανών κωμικών, του Steve Coogan και Rob Brydon (στην αναμνηστική φωτογραφία παρακάτω οι ηθοποιοί με τον κ. Γεωργιάδη), αυτοί ταξιδεύουν από τα βορειοανατολικά της Ελλάδος μέχρι τα νοτιοδυτικά και κάνουν σταθμούς σε καλά ξενοδοχεία και εστιατόρια, σε μέρη που έχουν ιστορική αξία για τη χώρα μας και τον πολιτισμό μας, σχολιάζοντας τους εαυτούς τους αυτοσαρκαζόμενοι και κάνοντας μιμήσεις διάσημων ηθοποιών με το γνωστό βρετανικό χιούμορ .

«Σε αυτήν την ταινία προσφέραμε τις υπηρεσίες μας. Μεταφέραμε τους ηθοποιούς και το crew από τη Χαλκιδική και συγκεκριμένα από το ξενοδοχείο Δανάη, στον Άϊ Γιάννη του Πηλίου. Στην τηλεοπτική σειρά κάνουν ένα γεύμα στη Χαλκιδική που είναι και το μοναδικό στην περιοχή μας και μετά πηγαίνουν για να μείνουν στο Πήλιο και το επόμενο γεύμα τους είναι στην Νταμούχαρη. Στη βρετανική σειρά των έξι επεισοδίων που έχει παίξει στο Sky 1 συμμετέχει και η εταιρεία με σκάφος της και όλη η παραγωγή έμεινε πολύ ενθουσιασμένη από τα μέρη μας» είπε ο κ.Γεωργιάδης.

«Πρεσβευτές της Χαλκιδικής»

Τόσο η συμμετοχή στο «The trip to Greece» όσο και οι περιηγήσεις στους πάρα πολλούς ξένους επισκέπτες, μετατρέπουν την εταιρεία σε ένα είδος πρεσβευτή της Χαλκιδικής στο εξωτερικό, κάνοντας γνωστές σε όλον τον κόσμο τις πανέμορφες θάλασσες της περιοχής.

Όπως επισημαίνει ο ιδιοκτήτης, η επιχείρηση δέχεται πολύ κόσμο ο οποίος δεν μένει στη Σιθωνία για τις διακοπές του, αλλά κάπου αλλού. «Έρχονται εδώ και βλέπουν όλες αυτές τις ομορφιές με τα γαλάζια και τα τιρκουάζ νερά που μόνο στις Σεϋχέλλες υπάρχουν και τρελαίνονται. Λένε είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια μέρη στην Ελλάδα και στη Χαλκιδική; Ένας κρυφός παράδεισος. Με αυτόν τον τρόπο, ως περιηγητές, γινόμαστε πρεσβευτές αυτού του τόπου, και είναι μια δουλειά που ένα ξενοδοχείο πχ δεν μπορεί να κάνει εύκολα» αναφέρει.

Προσθέτει πως αίτημα των σωστών και καλών περιηγητών, όπως θεωρεί και τον εαυτό του, είναι να συμπεριληφθούν στους συνομιλούντες με την πολιτεία και στον γενικότερο διάλογο για τον τουρισμό, ξεκινώντας από τους δήμους.

Ο κορωνοϊός προσφέρει και ευκαιρίες

Αναφερόμενος στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορωνοϊού, ο κ. Γεωργιάδης τονίζει πως δίνεται μια ευκαιρία στον τόπο να προσελκύσει περισσότερο κόσμο από το μεσο-υψηλό κομμάτι του τουρισμού, καθώς περιοχές που μέχρι τώρα πήγαιναν αυτοί οι τουρίστες, όπως τα νησιά της Ισπανίας, τα νότια παράλια της Ισπανίας και της Γαλλίας, χαρακτηρίζονται πλέον ως επικίνδυνες από άποψη ασφάλειας λόγω του ιού.

«Σε αυτούς που είπαν ότι φοβούνται να πάνε σε αυτά τα μέρη, προτάθηκαν ελληνικοί προορισμοί όπως πχ η Μύκονος, αλλά κάποιοι ήρθανε στη Χαλκιδική, ενώ δεν είχαν ξαναέρθει. Ερχόμενος ένας τέτοιος τουρίστας σε επαφή με έναν καλό περιηγητή, βλέπει και τη φύση που είναι εκπληκτική και αυτούς τους κερδίζουμε, ενώ δεν ήταν πελάτες».

Εκτιμά επίσης πως δεν πρέπει να κοιτάμε μόνο τα μειονεκτήματα που είναι πάρα πολλά και επηρεάζουν όλον τον κόσμο, αλλά και τα πλεονεκτήματα που είναι αυτά που πρέπει να συζητάμε. Ένα από αυτά όπως λέει, είναι η προσέλκυση καλύτερων τουριστών, υψηλότερου επιπέδου, υψηλότερου εισοδήματος, περισσότερο καλλιεργημένων που μπορούν να εκτιμήσουν καλύτερα και να αναζητήσουν το διαφορετικό, κάτι που άρχισε να γίνεται στη Χαλκιδική και σε αυτήν την κατεύθυνση βοηθούν οι τελευταίες επενδύσεις στα μεγάλα πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

«Οι υπηρεσίες μας έχουν κομβικό ρόλο στο να μείνει ικανοποιημένος ο επισκέπτης. Αυτό είναι και το πνεύμα που επικρατεί στις μέρες μας. Αυξήθηκε πάρα πολύ το ποσοστό του κόσμου που λέει “θέλω απομόνωση και ηρεμία” και για αυτό προτιμάει τη Σιθωνία που είναι και το ιδανικότερο μέρος για αυτό» καταλήγει ο Νάκης Γεωργιάδης.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

23:5918/09

ΗΠΑ: Τέλος το TikTok και το WeChat με απόφαση Τραμπ Διεθνή

23:5018/09

Βρετανία – Κορωνοϊός: Η κυβέρνηση εξετάζει πιθανό lockdown στην Αγγλία Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:4918/09

Αυτές είναι οι ευπαθείς ομάδες εργαζομένων Κοινωνία

23:4018/09

ΗΠΑ: Άρχισαν οι προεδρικές εκλογές σε τέσσερις Πολιτείες Διεθνή

23:3018/09

Ισπανία – Covid-19: Μερικό lockdown σε περιοχές της Μαδρίτης Διεθνή ,Κορωνοϊός

23:2018/09

Διαδικτυακή συνάντηση: Σωστή χρήση μάσκας από μαθητές Παιδεία ,Υγεία

23:1018/09

Διαδικτυακό φόρουμ δημάρχων για τον κορωνοϊό Δήμοι

23:0818/09

Ιανός: Δύο αγνοούμενοι στην Καρδίτσα Κοινωνία ,Σημαντικά

23:0018/09

Λαγκάρντ: Υπερβολικά λίγες οι γυναίκες σε θέσεις ευθύνης Διεθνή

22:5718/09

Έντονα φαινόμενα του «Ιανού» στα ανατολικά και νότια Κοινωνία ,Σημαντικά

22:5018/09

Το πρόγραμμα του Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη ,Κόμματα ,Πολιτική

22:4818/09

Κλειστή η ΠΑΘΕ στον Αλμυρό στο ρεύμα προς Αθήνα Χωρίς κατηγορία

22:4018/09

Συζήτηση για τις διακρίσεις κατά των ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινωνία

22:3018/09

Θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Νικόλαο με θύμα 44χρονο Ελλάδα ,Κοινωνία

22:2118/09

Επιχείρηση απεγκλωβισμού σε Αλμυρό λόγω καιρικού Κοινωνία ,Περιβάλλον ,Σημαντικά

22:2018/09

Πάνω από 40 δασικές πυρκαγιές Κοινωνία ,Περιβάλλον

22:1218/09

Ν. Δένδιας: Λίστα κυρώσεων-φόβητρο σε Τουρκία Ελλάδα ,Πολιτική ,Σημαντικά

22:1018/09

Μητέρα ζήτησε καταδίκη του 25χρονου γιου της Ελλάδα ,Κοινωνία

22:0218/09

Έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα προς Λίμνη Πλαστήρα Κοινωνία ,Περιβάλλον

22:0018/09

Τα μαζεύει ο Κουμουτσάκος: Λυπάμαι που δημιούργησα θέμα Κορωνοϊός ,Πολιτική

21:5718/09

Τα είπαν για λίγο Στ. Καλαφάτης-E. Reichel Παραπολιτικά

21:5018/09

Μυτιλήνη: Άλλοι 2.000 πρόσφυγες και μετανάστες στο Καρά Τεπέ (VIDEO) Ελλάδα ,Κορωνοϊός

21:4018/09

ΓΓΠΠ-Κρήτη: Φύγετε από τις ακτές Κοινωνία

21:3018/09

Εργαστήρια βιβλίου από τον «ΙΑΝΟΣ» Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία ,Πολιτισμός

21:2118/09

Covid-19- Χαρδαλιάς: Αν χρειαστεί, θα επαναφέρουμε τα SMS για τις μετακινήσεις Ελλάδα

21:2018/09

Επίθεση με μολότοφ κατά διμοιρίας των ΜΑΤ Κοινωνία

21:1018/09

Β. Κοντοζαμάνης: Σχέδιο αύξησης των κλινών ΜΕΘ Υγεία

21:0018/09

Τουρκία: Νέες NAVTEX για ασκήσεις με πυρά Διεθνή

20:4518/09

Φραγκογιάννης: Να δείξει η ΕΕ ότι είναι ενωμένη απέναντι σε προκλήσεις Χωρίς κατηγορία

20:4518/09

«Ιανός»: Μεγάλες καταστροφές στη Θεσσαλία (ΦΩΤΟ-VIDEO) Ελλάδα ,Κοινωνία

20:1518/09

Κούβελας-Κορωνοϊός: Για τη διασπορά στην Αττική ευθύνεται ο τουρισμός Ελλάδα ,Κορωνοϊός

20:0218/09

Ελεύθεροι 38 αντιεξουσιαστές -αντιφασίστες για φθορές σε αρχαία Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Κοινωνία

20:0018/09

«Ιανός»-Καρδίτσα: Έκκληση να παραμείνουν οι πολίτες σε ασφαλή χώρο (VIDEO) Ελλάδα

20:0018/09

Θεσ/νικη τώρα: Μπλόκα σε διάφορα σημεία της πόλης (ΦΩΤΟ) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:4818/09

Εγνατία Οδός: Σε κυκλοφορία το τμήμα Μέστη – Κομοτηνή Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Κοινωνία

19:4518/09

Βέλη Χαρδαλιά σε Κουμουτσάκο: Όλοι είμαστε χριστιανοί αλλά δεν το επιδεικνύουμε Κορωνοϊός ,Πολιτική

19:4418/09

ΟΣΕΘ: Σύσκεψη για τερματικό ΜΜΜ στη Νέα Ελβετία Δήμοι ,Επιχειρήσεις ,Θεσσαλονίκη

19:4218/09

Θεσ/νίκη: Πορεία αντιεξουσιαστών για τον Παύλο Φύσσα (VIDEO) Θέματα GR Times ,Κοινωνία

19:3718/09

Ισχυρός σεισμός στην Κρήτη Κοινωνία ,Περιβάλλον

19:2618/09

«Ιανός»: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Κεφαλονιά, Ιθάκη και Ζάκυνθος Ελλάδα

19:1618/09

Θεσ/νίκη: Αντιφασιστική πορεία – Επτά χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

19:1518/09

Πύργος: Μικρής έκτασης ζημιές σε Κατάκολο, Ανδραβίδα και Λεχαινά Ελλάδα

19:0318/09

Σε εξέλιξη πορεία μνήμης στο Κερατσίνι για τον Παύλο Φύσσα Κοινωνία

19:0018/09

Αυγενάκης: Όλοι μαζί γράφουμε το επόμενο κεφάλαιο Αθλητισμός ,Πολιτική

18:4518/09

Κορωνοϊός: Κοινώνησε χωρίς καμία προφύλαξη ο Κουμουτσάκος Κορωνοϊός ,Πολιτική

18:4218/09

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Πέραμα Ελλάδα

18:4018/09

«Ιανός» – Ιθάκη: Γέμισε αφρούς η παραλία «Φρίκες» Ελλάδα ,Κοινωνία

18:3018/09

«Ιανός»: Διακοπή δρομολογίων στη σιδηροδρομική γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα Ελλάδα

18:2518/09

Κορωνοϊός – Αττική: Τα νέα μέτρα που θα εφαρμοστούν από τη Δευτέρα Ελλάδα ,Κορωνοϊός

18:1518/09

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις για την πορεία Π. Φύσσα Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

18:0918/09

Ο χάρτης των κρουσμάτων – Στο «κόκκινο» η Αττική Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Σημαντικά

18:0318/09

Έγινε back to back MVP και έγραψε ιστορία ο Αντετοκούνμπο! Αθλητισμός

18:0018/09

Live η ενημέρωση για τον κορωνοϊό Κορωνοϊός

17:5018/09

Κορωνοϊός: Προκαλούν «ίλιγγο» τα έσοδα των Αμερικανών δισεκατομμυριούχων Διεθνή

17:4418/09

Κορωνοϊός: 339 νέα κρούσματα στη χώρα μας Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Υγεία

17:4418/09

ΟΛΘ: To Δεκέμβριο ο ανάδοχος για τον 6ο προβλήτα Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

17:4018/09

Συζήτηση Φον Ντερ Λάιεν με Μέρκελ – Μητσοτάκη για τη Λέσβο Διεθνή

17:3618/09

«Ιανός»: Κινδυνεύουν άνθρωποι στην Ε.Ο Λαμίας – Καρπενησίου (VIDEO) Ελλάδα

17:3218/09

«Ιανός»: Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων Ελλάδα ,Κοινωνία

17:2018/09

Καλαφάτης: Ιταμή πρόκληση η μετατροπή της Αγ. Σοφίας σε τζαμί (VIDEO) Πολιτική

17:1818/09

Καραμανλής: Τα νέα μεγάλα έργα θα είναι σιδηροδρομικά Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

17:1018/09

Σχοινάς: Το Αριστοτέλειο αλλάζει θεαματικά Θεσσαλονίκη

17:0018/09

Καραμανλής: Tέρμα στο ράβε- ξήλωνε με το σταθμό Βενιζέλου Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

16:5318/09

«Ιανός»: Εγκλωβισμένοι σε σπίτια και αυτοκίνητα στη Φθιώτιδα Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

16:5018/09

Ευρωπαίος αξιωματούχος: Θα υπάρξουν συνέπειες, εάν η Τουρκία ξεπεράσει τα όρια Διεθνή

16:4418/09

Ληξούρι: Έκκληση στους πολίτες να παραμείνουν στα σπίτια τους Ελλάδα

16:4018/09

Χανιά: Αμάξι προσγειώθηκε πάνω σε σκεπή (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία

16:4018/09

Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Δωρεά μόνιτορ στη ΜΕΘ από την ΤΙΤΑΝ Χωρίς κατηγορία

16:3018/09

Κορωνοϊός: Νέο γρήγορο και αξιόπιστο βρετανικό τεστ Κορωνοϊός

16:2818/09

Καμπανάκι ΕΟΦ για φάρμακο κατά της κώφωσης Ελλάδα

16:2018/09

Δεύτερο γενικό lockdown από σήμερα στο Ισραήλ Διεθνή ,Κορωνοϊός

16:2018/09

Γρεβενά: Καλλιεργούσε 97 δενδρύλλια κάνναβης Β.Ελλάδα

16:1118/09

Η καινοτομία στο επίκεντρο συνάντησης Ζέρβα – Σταϊκούρα Θεσσαλονίκη

16:1018/09

Στη Λήμνο το Σάββατο 25/09 η Λίνα Μενδώνη Πολιτική

16:0618/09

Περί Συνθηκών Άρθρα

16:0018/09

Τσιόδρας: «Στο πορτοκαλί η Αττική – Προχωράμε σε λήψη νέων μέτρων» Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

15:5018/09

Αρνητικός στον κορωνοϊό ο Θεοδωρικάκος Κορωνοϊός ,Πολιτική

15:4918/09

Η επιχειρηματικότητα στο επίκεντρο της συνάντησης Πατούλη – Χατζηθεοδοσίου Οικονομία ,Πολιτική

15:4018/09

Ερντογάν: «Ναι» σε διάλογο με την Ελλάδα – Το Oruc Reis θα επιστρέψει Διεθνή

15:3018/09

Τουρκία: Νεκροί δύο στρατιώτες σε επίθεση στο βόρειο Ιράκ Διεθνή

15:2018/09

Κορωνοϊός: 32 νέα κρούσματα στην Κίνα Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:1018/09

Συνεχίζει να θερίζει ο κορωνοϊός στη Ρωσία Διεθνή ,Κορωνοϊός

15:0218/09

Δ. Ακριτίδου: Ανακαλούνται οι υπεύθυνες δηλώσεις για το πρωινό στα σχολεία Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

15:0018/09

Κορωνοϊός: Μετανάστες θετικοί στη δομή του Κουτσόχερου Λάρισας Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

14:5318/09

Θ. Φωτίου: Βολές κατά Ζέρβα για το κολατσιό στα σχολεία (ΗΧΗΤΙΚΟ) Δήμοι ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

14:5018/09

«Ιανός»: Προβλήματα ηλεκτροδότησης σε Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Ιθάκη Ελλάδα ,Κοινωνία

14:4618/09

Σταϊκούρας: Τον Οκτώβριο το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάκαμψης Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

14:4018/09

Χανιά: Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία ενόψει «Ιανού» Ελλάδα

14:3018/09

Επικοινωνία Μητσοτάκη – Μέρκελ για το προσφυγικό Πολιτική

14:2618/09

Πέθανε ο αγροτοσυνδικαλιστής Βαγγέλης Μπούτας Ελλάδα ,Κοινωνία

14:2018/09

Δ. Θεσ/νίκης: Μηνυτήρια αναφορά για fake news περί αδέσποτων Δήμοι ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

14:1518/09

Έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Πάνος Ρεντούμης Ελλάδα

14:1018/09

Επίσημη επίσκεψη της ΠτΔ στην Κύπρο από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου Πολιτική

14:0318/09

Προγνωστικά στοίχημα: Με το combo του ΠΑΟΚ και Λυών στο 1.90 Αθλητισμός

14:0018/09

Τραγωδία στην Άρτα – Νεκρός 18χρονος σε τροχαίο Ελλάδα ,Κοινωνία

13:5018/09

Συνεχίζεται η επιχείρηση της Αστυνομίας στο Καρά Τεπέ (ΦΩΤΟ) Ελλάδα ,Κοινωνία

13:4318/09

Σταϊκούρας: Θα τα καταφέρουμε (VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Οικονομία

13:4018/09

Περιορισμένες ζημιές από τον «Ιανό» στον Πύργο (VIDEO) Ελλάδα

13:3918/09

Φλώρινα: Πλήγμα για τις εξαγωγές το κλείσιμο του τελωνείου Β.Ελλάδα ,Επιχειρήσεις ,Θέματα GR Times

13:3018/09

Κορωνοϊός: Πάνω από 41.000 έλεγχοι για την εφαρμογή των μέτρων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

13:3018/09

Η ανακοίνωση της οικογένειας Φύσσα για την επέτειο της δολοφονίας Ελλάδα ,Κοινωνία

13:1518/09

«Ιανός»: Εκκενώθηκε νηπιαγωγείο στη Λαμία Ελλάδα ,Κοινωνία

13:0018/09

Μυστήριο με θάνατο 36χρονου στον ύπνο του – Υποψίες για κορωνοϊό Ελλάδα ,Κοινωνία

12:5018/09

Πυροβόλησε την γειτόνισσά του με καραμπίνα Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

12:4618/09

Χρυσοχοΐδης: Η Μόρια θα ισοπεδωθεί, η ασχήμια της τελείωσε (ΗΧΗΤΙΚΟ) Ελλάδα ,Πολιτική

12:4518/09

Κορωνοϊός: Τα μέτρα «εξαφάνισαν» τη γρίπη Κορωνοϊός

12:3018/09

ΠΚΜ: Επιχορήγηση 160.000€ στο νοσοκομείο Χαλκιδικής Κοινωνία ,Περιφέρειες ,Υγεία

12:2218/09

Ακυβέρνητο σκάφος με μετανάστες στον Κυπαρισσιακό Ελλάδα ,Κοινωνία

12:1918/09

Θεσ/νίκη: Κατάληψη σε σχολείο της Σταυρούπολης (ΦΩΤΟ) Β.Ελλάδα ,Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη

12:1518/09

ΑΑΔΕ: Κλειστές τρεις ΔΟΥ σε Αττική, Ζάκυνθο και Αργοστόλι Ελλάδα ,Κοινωνία

12:0018/09

Μήνυμα Δένδια για τα επτά χρόνια από τη δολοφονία Φύσσα Ελλάδα ,Κοινωνία

11:5918/09

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων Ελλάδα ,Κοινωνία ,Σημαντικά

11:4518/09

«Η Ψυχή μου, εσύ!»: Το νέο τραγούδι του Κ. Τσαχουρίδη (VIDEO) Πολιτισμός

11:3618/09

Μητσοτάκης: Είμαστε έτοιμοι για νέα μέτρα στην Αττική Κορωνοϊός ,Πολιτική ,Σημαντικά

11:3018/09

Γεωργιάδης για νέο lockdown: Πολύ μεγάλη η ζημιά στην οικονομία Κορωνοϊός ,Πολιτική

11:2018/09

Σάμος: Σύλληψη υποκινητή του εμπρησμού κοντά στο ΚΥΤ Κοινωνία

11:1518/09

Έκτακτη παρέμβαση Μητσοτάκη για την έξαρση του κορωνοϊού (LIVE) Κορωνοϊός ,Πολιτική

11:0818/09

Στα Δικαστήρια οι αντιεξουσιαστές – Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας (ΦΩΤΟ-VIDEO) Θέματα GR Times ,Θεσσαλονίκη ,Κοινωνία

11:0318/09

Παροχή Υπηρεσιών προς την ΕΔΑ ΘΕΣΣ Ενέργεια

11:0018/09

Σύψας: «Ένα βήμα πριν το οριζόντιο lockdown» (VIDEO) Κοινωνία ,Κορωνοϊός

10:4518/09

Μπενφίκα στην… πίεση! Αθλητισμός

10:3018/09

Ποια σχολεία βάζουν «λουκέτο» λόγω covid Ελλάδα ,Κορωνοϊός ,Παιδεία

10:1518/09

Νέες αντικειμενικές τιμές σε 16 περιοχές Κοινωνία ,Οικονομία

10:0018/09

Covid: Έκλεισε σχολείο μετά από κρούσμα σε καθαρίστρια Β.Ελλάδα ,Κοινωνία ,Κορωνοϊός

09:4518/09

Παγώνη: Οι τρεις παράγοντες που θα καθορίσουν το lockdown Ελλάδα ,Κορωνοϊός

ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ