Λύση στο 2ο Νηπιαγωγείο Επανομής, μετά το ρεπορτάζ του GRTimes

Λύση στο 2ο Νηπιαγωγείο Επανομής, μετά το ρεπορτάζ του GRTimes

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Άμεση λύση δόθηκε στο πρόβλημα με το 2ο Νηπιαγωγείο Επανομής, στο οποίο είχε μείνει μόνο μια νηπιαγωγός για τις δύο τάξεις με τα νήπια και τα προνήπια.

Όπως ανέφερε το GRTimes.gr νωρίτερα σήμερα (δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ) , το συγκεκριμένο σχολείο είχε μείνει με μια νηπιαγωγό για τις δύο τάξεις, καθώς η δεύτερη τέθηκε «εκτός» από τον Αύγουστο, παίρνοντας άδεια ειδικού σκοπού.

Το γεγονός είχε εξοργίσει πολλούς γονείς, οι οποίοι χαρακτήρισαν ως αντιπαιδαγωγικό το μάθημα νηπίων και προνηπίων στην ίδια αίθουσα, ενώ έθεσαν και θέματα υγιεινής σε σχέση με τον κορωνοϊό.

Μιλώντας στο GRTimes.gr, o Ανδρέας Μαυρίδης, διευθυντής της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, είχε εξηγήσει πως το πρόβλημα προέκυψε όταν έμεινε χωρίς εκπαιδευτικό το νηπιαγωγείο Λακκιάς, στο οποίο πήγε η δεύτερη νηπιαγωγός που προοριζόταν για την Επανομή και πως η μετακίνηση αυτή ήταν μόνο έως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου.

Τελικά, όπως ενημερώθηκε πριν από λίγο το GRTimes, βρέθηκε ήδη αναπληρώτρια νηπιαγωγός η οποία τοποθετήθηκε στο 2ο Νηπιαγωγείο Επανομής και το οποίο θα λειτουργεί κανονικά πλέον με δύο εκπαιδευτικούς.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ