Μ. Καραγιάννη: Έρχεται μόνιμη σύνδεση Θεσ/νίκης με τα νησιά του Αιγαίου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Μ. Καραγιάννη: Έρχεται μόνιμη σύνδεση Θεσ/νίκης με τα νησιά του Αιγαίου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Όλα δείχνουν ότι η σύνδεση Θεσσαλονίκης – Σποράδων ήταν μόνο η αρχή του ακτοπλοϊκού τουρισμού της πόλης, καθώς όπως ανακοίνωσε σήμερα από το λιμάνι της Σκιάθου η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Μαρία Καραγιάννη, με την βοήθεια του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννη Πλακιωτάκη σύντομα αναμένεται να “τρέξει” ένα νέο πρόγραμμα σύνδεσης της Θεσσαλονίκης και με τα νησιά του Αιγαίου.

“Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά που περάσαμε λόγω της πανδημίας, θεωρούμε ότι η καινούργια αυτή γραμμή είναι ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα της οικονομικής ανάπτυξης και των δύο προορισμών” σημείωσε η κα. Καραγιάννη και πρόσθεσε πως “το λιμάνι της Θεσσαλονίκης είναι η πύλη και της Β. Ελλάδας και των Βαλκανίων, αρά η έναρξη αυτής της γραμμής αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν”.

Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού συμπλήρωσε δε, ότι “ήταν πραγματικά ένα άνετο ταξίδι, ευχαριστούμε πολύ την εταιρεία. Ο κ. Πλακιωτάκης σε πρόσφατη επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ότι ήδη τρέχει ένα πρόγραμμα του υπουργείου ώστε να γίνει μόνιμη η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τα νησιά του Αιγαίου, δώδεκα μήνες τον χρόνο και μάλιστα με πλοία νέας γενιάς, με λιγότερες εκπομπές άνθρακα”

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ