Μάριος Αθανασίου και Γιώργος Χρανιώτης ζητούν παραίτηση Μενδώνη

Μάριος Αθανασίου και Γιώργος Χρανιώτης ζητούν παραίτηση Μενδώνη

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις σχετικά με την υπόθεση του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη. Οι ηθοποιοί Μάριος Αθανασίου και Γιώργος Χρανιώτης, με αναρτήσεις τους στρέφονται κατά της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, ζητώντας την παραίτηση της.

Για συμπεριφορά εκτός τόπου και χρόνου και κατώτερη των περιστάσεων κατηγορεί την υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη ο γνωστός ηθοποιός Μάριος Αθανασίου, σε αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή τις εξελίξεις σε σχέση με τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και «επιλογή του πρωθυπουργού», Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο ηθοποιός αφήνει αιχμές εναντίον της υπουργού, κάνοντας λόγο για μηδενική στήριξη στους πληττόμενους του πολιτισμού, για τις δηλώσεις της περί «μαύρων» εισπράξεων αλλά και για τις καταστροφές σε πολιτιστικά μνημεία, ενώ ζητεί την παραίτηση της:

Μετά τον Μάριο Αθανασίου, τη «σκυτάλη» πήρε ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης.

Ο ηθοποιός μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, έγραψε χαρακτηριστικά : «Κυρία Μενδώνη, τίποτα πιο τοξικό από την εντύπωση που έχετε για τον χώρο του πολιτισμού και του θεάματος. Παραιτηθείτε παρακαλώ! Εγώ και χιλιάδες συνάδελφοι, σας παρακαλούμε».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ