Μαρτυρία θύματος για τον φερόμενο ψευτογιατρό – «Τα άτομα δεν είναι πέντε, είναι έξι» (VIDEO)

Μαρτυρία θύματος για τον φερόμενο ψευτογιατρό – «Τα άτομα δεν είναι πέντε, είναι έξι» (VIDEO)

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον φερόμενο ψευτογιατρό ο οποίος ευθύνεται για πέντε, διαπιστωμένους, θανάτους ασθενών στους οποίους, με δήθεν θεραπείες, φερόταν να υπόσχεται οριστική απαλλαγή από την σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλες ασθένειες.

Στο LIVE NEWS μίλησε γυναίκα, πρώην πελάτισσα του φυσικοθεραπευτή, η μαρτυρία της οποίας αλλάζει τα δεδομένα.

«Ζούσα στην περιοχή Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Εκεί λοιπόν, άκουσα και έμαθα ότι υπάρχει ένας γιατρός ο οποίος κάνει θαύματα, σηκώνει παράλυτους. Η ελπίδα μου αμέσως δυνάμωσε. Ένιωσα ότι ίσως βρω και εγώ εκεί τη θεραπεία».

Η γυναίκα, θέλοντας να πιστέψει σε ένα θαύμα, πήγε στο ιατρείο του φυσικοθεραπευτή.

«Αυτό που αντίκρισα έξω από το ιατρείο ήταν τρομερό. Είδα κόσμο, μεγάλους, νέα παιδιά… Είδα μάνα να κλαίει και να κάνει την προσευχή της».

Η ίδια, στην πρώτη συνάντηση με τον 66χρονο, αποκαλύπτει πως της υποσχέθηκε αποτελέσματα από την πρώτη στιγμή.

«Αμέσως άρχισε να μου δείχνει τα μπουκαλάκια τα οποία μου έλεγε ότι θα δω από τις πρώτες μέρες αποτελέσματα, ότι θα μπορώ πλέον να περπατάω άνετα. Τον έβλεπα στο πρόσωπο ότι κάπως δε μου τα έλεγε καλά. Ρώτησα πόσο θα μου κοστίσει αυτό. Μου μίλησε για μεγάλο ποσό τότε».

«Τα θύματα είναι έξι»

Μετά την πρώτη τους επαφή, ο 66χρονος δεν άργησε να της μιλήσει για τον συνεργό του στη Γερμανία και για τις θαυματουργές του θεραπείες.

«Συγκεκριμένα μου είπε ότι: ‘Αν ξεκινήσουμε και πας καλά, μετά φεύγεις για Γερμανία και είσαι και τυχερή γιατί έχω και τον Γερμανό εδώ’. Από πέντε χρόνων μέχρι τα δεκατέσσερα ήμουν τελείως παράλυτη. Φορούσα σίδερα, τα πρώτα μου βήματα ήταν με σίδερα μέχρι τη μέση».

Η γυναίκα, αποδεχόμενη τα λόγια του φυσικοθεραπευτή, πείστηκε να ακολουθήσει τη θεραπεία του.

«Άρχισα και έκλαιγα γιατί ένιωσα μέσα μου μεγάλη χαρά, λέω: ‘Επιτέλους’. Δεν ήθελα να παραλύσω. Τον ρώτησα: ‘Βλαστοκύτταρα από τι; Από άνθρωπο; Από ζώο;’. Μου άλλαξε θέμα συζήτησης γρήγορα».

Ωστόσο, όπως η ίδια αποκαλύπτει, τα θύματα του 66χρονου δεν είναι πέντε, αλλά έξι.

«Ξέρω πολύ καλά ότι τα άτομα δεν είναι πέντε. Είναι έξι. Γνωρίζω άνθρωπο ο οποίος πήγε τον πατέρα του σε αυτόν, έδωσε τα λεφτά του, ο πατέρας του πέθανε και αυτός ο άνθρωπος ζει μέχρι σήμερα με τις τύψεις ότι αυτός είναι υπεύθυνος που πήγε τον πατέρα του σε αυτόν τον άνθρωπο».

Πηγή: megatv.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δικαστήρια Κοζάνης: Ένταση μετά την απόφαση για νέα διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία του οδηγού ταξί από την Καστοριά

Δυναμικό ξεκίνημα του 2023 για την εταιρεία Μασούτης και έπεται συνέχεια

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top