Μαθητές Λυκείου από Ελλάδα και Κύπρο μαθαίνουν μέσα από το διαδίκτυο για τις σπουδές στο ΠΑΜΑΚ

Μαθητές Λυκείου από Ελλάδα και Κύπρο μαθαίνουν μέσα από το διαδίκτυο για τις σπουδές στο ΠΑΜΑΚ

Μαθητές και μαθήτριες Λυκείου από την Ελλάδα και την Κύπρο, σύμβουλοι επαγγελματικού προσανατολισμού, αλλά και όσοι άλλοι ενδιαφέρονται για τις σπουδές στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή διημερίδα «Μαθαίνω πριν Σπουδάσω 2023», που διοργανώνει το Γραφείο Διασύνδεσης του Ιδρύματος.

Η διημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023, τις ώρες 09:00-14:00, και στη διάρκεια της θα παρουσιαστούν τα προγράμματα σπουδών των 8 προπτυχιακών Τμημάτων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Επίσης, θα γνωρίσουν φοιτητές του Πανεπιστημίου, που θα τους περιγράψουν από «πρώτο χέρι» για την εμπειρία φοίτησής τους στο ΠΑΜΑΚ, αλλά και αποφοίτους που θα μιλήσουν για τις προοπτικές καριέρας που είχαν και τις επιλογές σταδιοδρομίας που τους προσέφερε το πτυχίο τους.

Επιπλέον, οι μαθητές θα ενημερωθούν για τον τρόπο με τον οποίο θα οικοδομήσουν ένα σωστό βιογραφικό, που θα τους φανεί χρήσιμο για την επιστημονική ή την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, κάνοντας έξυπνες επιλογές από την πρώτη ημέρα που θα βρεθούν στα φοιτητικά έδρανα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Όσοι ενδιαφέρονται για την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν ενημερωτικό βίντεο στη διεύθυνση:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Τουρκία: Το casus belli και η σκληρή οικονομική πραγματικότητα Inbox

Κ. Μακεδονία: Επί ποδός οι υπηρεσίες για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας (ΦΩΤΟ)

Μενέντεζ: Δεν θα εγκρίνω την πώληση F-16 στην Τουρκία γιατί επιτίθεται στην Ελλάδα (VIDEO)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top