Με 59 νέα οχήματα ενισχύεται ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας (ΦΩΤΟ)

Με 59 νέα οχήματα ενισχύεται ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας (ΦΩΤΟ)

Συνολικά 59 νέα αυτοκίνητα παρέλαβε η Ελληνική Αστυνομία και τα τα χρησιμοποιήσει άμεσα στη μάχη κατά της εγκληματικότητας.

Τα 59 οχήματα που εντάσσονται στον στόλο της ΕΛ.ΑΣ, ενισχύουν σημαντικά την επιχειρησιακή ανταπόκριση των υπηρεσιών της, στην καθημερινή αντιμετώπιση της εγκληματικότητας αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Πρόκειται για:

  • 20 υπηρεσιακά αυτοκίνητα, δωρεά της Εταιρείας Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, που κατανέμονται στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής, για τη διενέργεια περιπολιών,

  • 14 συμβατικά αυτοκίνητα που αποκτήθηκαν μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας και κατανέμονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και
  • 25 αυτοκίνητα μεταφοράς αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, που επίσης αποκτήθηκαν μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας και κατανέμονταιστη Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων.

Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη βρίσκονται οι σχετικές διαδικασίες για την προμήθεια άλλων περίπου 500 οχημάτων διάφορων τύπων το επόμενο χρονικό διάστημα.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top