Με έξοδα του ΕΕΘ η κηδεία του Άγγελου Πασαλίδη

Με έξοδα του ΕΕΘ η κηδεία του Άγγελου Πασαλίδη

«Το ΕΕΘ ως ένα πολύ μικρό δείγμα εκτίμησης προς τον εκλιπόντα θα καταθέσει στεφάνι στην κηδεία του τα έξοδα της οποίας αποφάσισε να καλύψει εξ ολοκλήρου, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις μνήμης» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.

Το ΕΕΘ με ανακοίνωσή του, αποχαιρετά τον Άγγελο Πασαλίδη που έφυγε αιφνίδια από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών, το Σάββατο 8 Μαΐου.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Άγγελος Πασαλίδης ήταν πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του τμήματος υπηρεσιών. Ήταν ενεργό μέλος από το 1994 στο χώρο του real estate με συνδικαλιστική δράση που ξεκινά το 2008. Υπήρξε Μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Μεσιτών Ελλάδος, ενώ από το 2011 υπήρξε μέλος και του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Θεσσαλονίκης.

Στην ανακοίνωση το ΕΕΘ αναφέρει ότι : «Το θετικό αποτύπωμα που αφήνει στον κλάδο των μεσιτών και γενικότερα στους επαγγελματίες μεγάλο, όπως μεγάλη ήταν και η επιθυμία του για προσφορά. Το ΕΕΘ ως ένα πολύ μικρό δείγμα εκτίμησης προς τον εκλιπόντα θα καταθέσει στεφάνι στην κηδεία του τα έξοδα της οποίας αποφάσισε να καλύψει εξ ολοκλήρου, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις μνήμης.

Σύσσωμο το ΕΕΘ, ο Πρόεδρος Μιχάλης Ζορπίδης, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η Διοικητική Επιτροπή και το προσωπικό, εκφράζουν τα πιο θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα. Ευχόμαστε στον Άγγελο Πασαλίδη, τον δικό μας Άγγελο καλό ταξίδι….. σίγουρα έχουμε πολλά να θυμόμαστε».

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top