Ελεύθερος χωρίς όρους ο Φουρθιώτης-Αποσύρθηκαν εκατέρωθεν οι μηνύσεις

Ελεύθερος χωρίς όρους ο Φουρθιώτης-Αποσύρθηκαν εκατέρωθεν οι μηνύσεις

Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος είχε συλληφθεί μετά από μήνυση της οικογένειας του Νίκου Κοκλώνη.

Συγκεκριμένα, η μητέρα και ο πατέρας του Νίκου Κοκλώνη τον είχαν μηνύσει κατηγορώντας τον πως δημοσίευσε ως συνέντευξη μια ιδιωτική συνομιλία με τον πατέρα του Νίκου Κοκλώνη.

Αλέξης Κούγιας που ανέλαβε δικηγόρος του Μένιου Φουρθιώτη αναφέρει πως μετά από εκατέρωθεν εξηγήσεις η παρεξήγηση λύθηκε και αποσύρθηκαν οι μηνύσεις (ο Μένιος Φουρθιώτης είχε μηνύσει και αυτός τους μηνυτές του).

Έτσι η Τακτική Ανακρίτρια και η Εισαγγελέας συμφώνησαν στην απελευθέρωσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

«Όπως είναι γνωστό, κατόπιν μηνύσεων της μητέρας και του πατέρα του Νίκου Κοκλώνη συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη χθες ο εντολέας μου Μένανδρος – Μένιος Φουρθιώτης, διότι δήθεν υπέκλεψε μια συνομιλία με τον πατέρα του Νίκου Κοκλώνη και τη μετέτρεψε σε συνέντευξη, και έτσι κατηγορήθηκε για παράβαση του άρθρου 370Α Ποινικού Κώδικα (Παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας), ένα κακούργημα, το οποίο επισύρει ποινή καθείρξεως μέχρι 10 ετών.

Ο Μένιος Φουρθιώτης αρνήθηκε ότι διέπραξε αυτή την πράξη και αμέσως μήνυσε τους μηνυτές του για τα αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και της συκοφαντικής δυσφημήσεως, ζητώντας και αυτός τη σύλληψή τους στα όρια του αυτοφώρου.

Με τη μεσολάβηση τη δική μου και του συναδέλφου κου Κακαρούνα, ο οποίος είναι δικηγόρος του Νίκου Κοκλώνη, η παρεξήγηση ελύθη και έγινε ανάκληση των εκατέρωθεν μηνύσεων.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η Τακτική Ανακριτής Πειραιώς μετά την απολογία του κου Μένιου Φουρθιώτη απεφάνθη σε συμφωνία με την κα Εισαγγελέα ότι πρέπει να μείνει ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ο Μένιος Φουρθιώτης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top