«Μίλα με τον λογιστή σου»: Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Στάθη Ρούσσου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

«Μίλα με τον λογιστή σου»: Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Στάθη Ρούσσου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το βιβλίο του Φοροτεχνικού-Λογιστή, Στάθη Ρούσσου με τίτλο «Μίλα με τον λογιστή σου» παρουσιάστηκε σήμερα, Τρίτη (25/4) στο βιβλιοπωλείο Ιανός, στη Θεσσαλονίκη.

Ρεπορτάζ: Ελένη Μητσάλη

Το νέο βιβλίο του Στάθη Ρούσσου κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Το βιβλίο «Μίλα με τον λογιστή σου» περιλαμβάνει 50 ιστορίες (συλ)λογιστικής τρέλας ενώ ξεπερνά τα «όρια» της λογιστικής και αγγίζει το πλαίσιο της αυτοβελτίωσης, των συμβουλών αλλά και των «μαθημάτων ζωής».

Όπως είπε, ο Φοροτεχνικός-Λογιστής, Στάθης Ρούσσος κατά τη διάρκεια της παρουσίασης «το βιβλίο γράφτηκε γιατί πάντοτε μου άρεσε να πηγαίνω κόντρα. Αυτό το πράγμα στη σημερνή εποχή των social media, δεν υπάρχει διότι είμαστε όλοι “ίδιοι”».

Δείτε αναλυτικά τι δήλωσε ο συγγραφέας του βιβλίου «Μίλα με τον λογιστή σου»:

 

Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος και διευθύντρια του GRTimes, Μαρία Σαμολαδά ενώ κατά τη διάρκεια της βιβλιοπαρουσίασης μίλησαν ο Οικονομικός Αναλυτής και επικεφαλής του ΙΕΕΣ του ΣΕΒΕ, Δημήτρης Γούλιας, η αναπληρώτρια διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων και Επικοινωνίας στην Τράπεζα Εμπορίου και Ανάπτυξης Εύξεινου Πόντου, Χαρούλα Χριστοδούλου, η αντιπρόεδρος Marketing Club Greece, Ειρήνη Κόντρα και η δημοσιογράφος, Χριστίνα Κανατάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στάθης Ρούσσος: «Μίλα με τον λογιστή σου», η φράση που έχει πει καθένας από εμάς τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του (VIDEO)

Βιβλιοπαρουσίαση: «Μίλα με τον λογιστή σου»: 50 ιστορίες (συλ)λογιστικής τρέλας από τον Στάθη Ρούσσο

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top