Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα: Διάκριση στο διαγωνισμό Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022

Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα: Διάκριση στο διαγωνισμό Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022

Το Ίδρυμα Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα και της Νεότερης Ιστορίας της Μακεδονίας (ΙΜΜΑ) διακρίθηκε στο διαγωνισμό Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2022, στη θεματική Εκπαίδευση – Νέα Γενιά – Δια Βίου Μάθηση και στον Πυλώνα ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ, μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης των Επιτροπών και της δημόσιας ψηφοφορίας του ευρύτερου κοινού.

Το ΙΜΜΑ συμμετείχε με την Πρωτοβουλία:

Εξ αποστάσεως Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στη Διδασκαλία της Ιστορίας, στο πλαίσιο του επετειακού εκπαιδευτικού προγράμματος “Αναζητώντας την κληρονομιά του ’21 στη Μακεδονία του 19ου αιώνα”, η οποία περιλαμβάνει την ελεύθερη πρόσβαση των εκπαιδευτικών Α’ θμιας και Β’ θμιας Εκπαίδευσης στα επιμορφωτικά σεμινάρια του ΙΜΜΑ σε συνεργασία με τα Περιφερειακά Κέντρα Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού και Σχολικές Μονάδες της Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο Μέγαρο της Παλιάς Βουλής.

Η οργάνωση και διεξαγωγή των επιμορφωτικών σεμιναρίων πραγματοποιήθηκε από την Επιστημονική Ομάδα του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα. Συγκεκριμένα, Επιστημονική Υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος και των επιμορφωτικών δράσεων ήταν η Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Διευθύντρια του Κέντρου Μακεδονικής Ιστορίας και Τεκμηρίωσης (ΚΕΜΙΤ) του ΙΜΜΑ, κ. Σταυρούλα Μαυρογένη, και Υπεύθυνη Συντονισμού, η Ιστορικός Τέχνης και Διευθύντρια του ΙΜΜΑ, κ. Φανή Τσατσάια. Η τεκμηρίωση έγινε από τον στον Ιστορικό και Επιστημονικό Συνεργάτη του ΙΜΜΑ, Δρ. Κωνσταντίνο Παπανικολάου και ο σχεδιασμός του εκπαιδευτικού υλικού στην Εκπαιδευτικό – Συγγραφέα, κ. Κατερίνα Τζαβάρα, από τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα του ΙΜΜΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΟΔΥ: Στο 16,49% η θετικότητα σε 14.906 rapid test την Τετάρτη (29/6)

Καισαριανή: Πατέρας κλείδωσε την 22χρονη κόρη του στο υπόγειο γιατί δεν ενέκρινε τη σχέση της (VIDEO)

Ο. Παπαδόπουλος: Η Πισπιρίγκου θρηνεί για τρία παιδιά – Δεν έχει σχέση με τους θανάτους τους (VIDEO) 

Grand Hotel Palace – Δημιουργία «Πράσινων Εκδηλώσεων»

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top