Μπάζα, σκουπίδια και επικίνδυνη δίοδος σε παράδρομο της Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Μπάζα, σκουπίδια και επικίνδυνη δίοδος σε παράδρομο της Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Αλεξιάδης

Μπάζα και κάθε λογής απορρίμματα πετιούνται ανεξέλεγκτα σε παράδρομο της Ε.Ο Θεσσαλονίκης Νέων Μουδανιών, ενώ στο σημείο δημιουργήθηκε πολύ επικίνδυνη δίοδος από τον παράδρομο στον αυτοκινητόδρομο.

Εκτός από τη δυτική Θεσσαλονίκη, μεγάλο πρόβλημα με  την ανεξέλεγκτη απόρριψη μπαζών και άλλων σκουπιδιών, αντιμετωπίζει και η ανατολική πλευρά της πόλης. Όπως μπορείτε να δείτε στο video και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, ο παράδρομος που βρίσκεται στο ρεύμα εισόδου της Ε.Ο, αμέσως μετά τη συμβολή της με την Περιφερειακή οδό, έχει καταντήσει μια αυτοσχέδια χωματερή.

Σακούλες με μπάζα αλλά και χαρτόνια, κλαδέματα και πλαστικά κάθε είδους βρίσκονται διάσπαρτα σε πολλά σημεία του παράδρομου. Ο μικρός αυτός δρόμος φαίνεται πως έχει καθαριστεί στο παρελθόν, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τους επιτήδειους, που συνήθως έναντι μικρής αμοιβής αναλαμβάνουν να μεταφέρουν με αγροτικά ή μικρά φορτηγάκια ποσότητες μπαζών, για να τις απορρίψουν όπου τους βολέψει.

Επικίνδυνη δίοδος στο σημείο

Τα μπάζα και τα σκουπίδια όμως, δεν φαίνεται να είναι το χειρότερο. Σε τουλάχιστον τρία σημεία, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του GRTimes, άγνωστοι άνοιξαν δίοδο από τον παράδρομο, προκειμένου να έχουν άμεση πρόσβαση από και προς τη Θεσσαλονίκης Νέων Μουδανιών, προφανώς για να γλυτώσουν χιλιόμετρα.

Αυτό ωστόσο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, καθώς από την αυτοσχέδια δίοδο, τα οχήματα βγαίνουν ξαφνικά σε έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, χωρίς φυσικά να υπάρχει κάποια σήμανση ή κάτι άλλο, με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από το σημείο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παράνομη χωματερή σε προστατευμένη περιοχή του Γαλλικού-Αυτοψία GRTimes.gr

Θεσσαλονίκη: Μέρος από το «κουφάρι» της Φίλκεραμ-Johnson μετατράπηκε σε χωματερή (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα μετά τη μήνυση δημάρχου για μπάζα στα Λουτρά Θέρμης

Δυτική Θεσσαλονίκη: Έκλεισε η μια χωματερή και άνοιξε νέα – Θλιβερές εικόνες

Θεσσαλονίκη: Πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να πετάνε μπάζα σε αγροτική έκταση

Δ. Χαλκηδόνας: Μια απέραντη χωματερή πλάι σε περιοχή…Natura (ΦΩΤΟ)

 

 

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top