Μπογιές στο Δημαρχείο Καλαμαριάς – Τους έπιασαν οι κάμερες (VIDEO)

Μπογιές στο Δημαρχείο Καλαμαριάς – Τους έπιασαν οι κάμερες (VIDEO)

Δύο άγνωστα άτομα πέταξαν μπογιές στο Δημαρχείο Καλαμαριάς. Το GRTimes εξασφάλισε το βίντεο που απεικονίζει τους δράστες να περπατούν… ατάραχοι με τον κουβά στα χέρια. «Η δημοκρατία δεν κινδυνεύει από τέτοιες ασήμαντες κινήσεις», αναφέρει στο ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Ρεπορτάζ: Νεκταρία Ψαράκη 

Δύο άγνωστοι χθες, κατά τις βραδινές ώρες και συγκεκριμένα περίπου στις 21:00, πέταξαν μπογιές στο παράθυρο του φύλακα, στην είσοδο του Δημαρχείου Καλαμαριάς. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις τους και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που εξασφάλισε το GRTimes, οι άγνωστοι οι οποίοι φορούν κουκούλες και μάσκες, κινούνται… ατάραχοι, με αργό βάδην έξω απ’ το δημοτικό κτίριο, με τον κουβά με τις μπογιές στα χέρια, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης αναφέρει στο GRTimes ότι ο Δήμος δεν προχώρησε σε μήνυση, ενώ απορία προκαλούν τα κίνητρα των αγνώστων.

«Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο πίσω από αυτήν την πράξη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η δημοκρατία μας δεν κινδυνεύει από τέτοιες ασήμαντες κινήσεις. Ως Καλαμαριά, είμαστε υπερήφανοι για την ιστορία μας και όλη τη στάση μας εν γένει. Καταδικάζουμε τέτοιου είδους πράξεις», αναφέρει ο κ. Δαρδαμανέλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Άγνωστοι πέταξαν μπογιές στο Δημοτικό Κατάστημα Νεάπολης

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ