Μπρατάκος από Money Show: Στα 10 δισ. ευρώ οι συμβασιοποιήσεις των δανείων από το Ταμείο Ανάκαμψης στο πρώτο εξάμηνο του 2023 (ΦΩΤΟ-VIDEO) 

Μπρατάκος από Money Show: Στα 10 δισ. ευρώ οι συμβασιοποιήσεις των δανείων από το Ταμείο Ανάκαμψης στο πρώτο εξάμηνο του 2023 (ΦΩΤΟ-VIDEO) 

Στα 10 δισ. ευρώ θα φτάσουν στο πρώτο εξάμηνο του 2023 οι συμβασιοποιήσεις των δανείων από το Ταμείο Ανάκαμψης, όπως τόνισε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, κατά την ομιλία του απόψε το βράδυ στο Γκαλά του Money Show 2023 στη Θεσσαλονίκη.

Το μήνυμα που απηύθυνε από το βήμα της εκδήλωσης ο κ. Μπρατάκος είναι ότι η Κυβέρνηση δεν διακινδύνευσε και δεν θα διακινδυνεύσει τη δημοσιονομική σταθερότητα και την ανάκτηση επενδυτικής βαθμίδας, αλλά και το έργο της Κυβέρνησης στην κατεύθυνση της μείωσης των φόρων και επισήμανε την ανθεκτική δυναμική της ελληνικής οικονομίας.

«Το 2022 η Ελλάδα» – όπως τόνισε μεταξύ άλλων – «είχε τη μεγαλύτερη ανάπτυξη στην Ευρώπη και το 2023 αισιοδοξούμε πως θα πετύχουμε το ίδιο παρά την επιβράδυνση. Η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια», πρόσθεσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, «θα γίνει κόμβος μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου, ενώ αναφερόμενος στην περιοχή της Θεσσαλονίκης τόνισε ότι υλοποιούνται πάνω από 30 έργα που αλλάζουν τις προοπτικές της περιοχής. Σημείωσε ότι το έργο της ανάπλασης της ΔΕΘ αποτελεί στοίχημα και για την Κυβέρνηση.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Μπρατάκος έθεσε για μία ακόμη φορά εκλογικό δίλημμα μεταξύ μιας Κυβέρνησης συμμάχου ή αντίπαλου της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και μεταξύ της συνέχισης του δρόμου της σοβαρότητας και της επιστροφής στο παρελθόν της αστάθειας, της αβεβαιότητας και της απαξίωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Money Show: Ενισχύει τις εμπορευματικές σιδηροδρομικές μεταφορές η Hellenic Train – Στα 61,5 εκατ. ευρώ οι μέχρι σήμερα επενδύσεις στον ΟΛΘ (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Μουσείο Ολοκαυτώματος: Σε λειτουργία στις αρχές του 2026 – Εντός του Φεβρουαρίου η προέγκριση της οικοδομικής άδειας (VIDEO-ΦΩΤΟ)

Μακεδονικό Σήμα: Ενδιαφέρον πιστοποίησης από 250 επιχειρήσεις-Στόχος να αυξηθούν σε 500 (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Πιτσιλής: Έρχεται το Ψηφιακό Δελτίο Αποστολής – Αλλάζει η διαδικασία έκδοσης ενημερότητας (VIDEO -ΦΩΤΟ)

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top