«Μύρισε» Χριστούγεννα στο ΥΜΑΘ-Έψαλλαν τα κάλαντα στον Στ. Καλαφάτη (VIDEO)

«Μύρισε» Χριστούγεννα στο ΥΜΑΘ-Έψαλλαν τα κάλαντα στον Στ. Καλαφάτη (VIDEO)

Παιδιά έψαλλαν τα κάλαντα στον υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης (τομέας Εσωτερικών), Σταύρο Καλαφάτη, «πλημμυρίζοντας» το υπουργείο με χριστουγεννιάτικες μουσικές.

«Τηρήθηκε η… παράδοση. Τέσσερα γειτονόπουλα που, κάθε χρόνο τέτοια μέρα λένε τα κάλαντα στο Διοικητήριο ήρθαν κι εφέτος στο γραφείο. Και του χρόνου με υγεία!». ήταν το μήνυμα του υφυπουργού.

Και η Φιλαρμονική του Δήμου Θεσσαλονίκης στο ΥΜΑΘ

Τα κάλαντα στον υφυπουργό, έψαλλαν στην είσοδο του ΥΜΑΘ και τα μέλη της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η Φιλαρμονική στήθηκε στις σκάλες εισόδου του κτιρίου, φέρνοντας την μυρωδιά εορταστική μυρωδιά στο υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

«Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης μας είπε, σήμερα το πρωί, τα κάλαντα στο Διοικητήριο. Και του χρόνου, με υγεία», ανέφερε σχετικά ο υφυπουργός!

Το μήνυμα Καλαφάτη για τα Χριστούγεννα

Το δικό του μήνυμα ενόψει της γιορτής των Χριστουγένων και της Πρωτοχρονιάς, έστειλε ο ίδιος ο υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης.

Όπως αναφέρει σε αυτό:

«Συμπολίτισσες και συμπολίτες μου

Καλά Χριστούγεννα, καλή Πρωτοχρονιά, καλή χρονιά.

Με υγεία πάνω απ΄όλα. Και κάθε καλό για σας και τις οικογένειές σας.

Οι Άγιες μέρες, μέρες αγάπης και αλληλεγγύης, να μας εμπνέουν καθημερινά. Για να μετατρέπουμε τα αισθήματά μας σε πράξεις αρωγής. Για τον άνθρωπο δίπλα μας. Και πρωτίστως για εκείνους που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

Η νέα χρονιά, σηματοδότης της ελπίδας και της αισιοδοξίας, να γίνει για την καθεμιά και τον καθένα, αφετηρία για το καλύτερο που θέλει. Να γίνει χρονιά εκπλήρωσης κάθε προσδοκίας.

Εύχομαι να συνειδητοποιήσουμε όλοι την ανάγκη εμβολιασμού. Να εμβολιαστούμε και να πείσουμε όσους διστάζουν. Για την προστασία της ζωής μας και της ζωής των ανθρώπων που αγαπάμε, των γύρω μας, της κοινωνίας.

Εύχομαι σταθερή πορεία στο δρόμο που πήραμε για την ανάταξη της οικονομίας και την ανάταση της κοινωνίας μας. Για ατομική προκοπή και συλλογική πρόοδο.

Εύχομαι χρονιά ειρηνική, με εθνική αυτοπεποίθηση και περηφάνια, που θα πάει την Πατρίδα μας πιο ψηλά. Με διασφάλιση των δικαίων και των δικαιωμάτων μας. Στη γη και τις θάλασσές μας.

Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα! Καλή Πρωτοχρονιά. Καλή Χρονιά σε όλες και όλους!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άκουσε τα κάλαντα ο Κωνσταντίνος Ζέρβας (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Έλεγχοι της αστυνομίας για τη χρήση μάσκας (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Θεσσαλονίκη: “Καμπάνα” 300 ευρώ στον Αστυνομικό που έκοψε πρόστιμο χωρίς μάσκα

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top