Ν. Μηταράκης: Για πολλοστή φορά ο ΣΥΡΙΖΑ προτάσσει τις ιδεοληψίες του και όχι το εθνικό συμφέρον

Ν. Μηταράκης: Για πολλοστή φορά ο ΣΥΡΙΖΑ προτάσσει τις ιδεοληψίες του και όχι το εθνικό συμφέρον

«Για πολλοστή φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ προτάσσει τις ιδεοληψίες του και όχι το εθνικό συμφέρον. Γιατί γνωρίζει πολύ καλά πως παλαιότερες καταγγελίες περί υποτιθέμενων επαναπροωθήσεων εξετάζονται ενδελεχώς από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας, καθώς η χώρα μας διαθέτει ανεξάρτητους μηχανισμούς διερεύνησης καταγγελιών», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχετικά με δημοσιεύματα για επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών.

Ακόμη ο κ. Μηταράκης υπογραμμίζει: «Μάλιστα, σε χθεσινή ανακοίνωσή μου επανέλαβα ότι οι συντάκτες διαφόρων εκθέσεων, όταν κλήθηκαν να παρουσιάσουν συγκεκριμένες αποδείξεις, ουδέποτε συνεργάστηκαν με τις αρμόδιες αρχές. Δυστυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ αναπαράγει προπαγάνδα εις βάρος της χώρας, προσπαθώντας να αποκομίσει μικροπολιτικά οφέλη. Αναπολεί ξεκάθαρα την πολιτική των “ανοικτών συνόρων” που εφάρμοσε κατά την περίοδο της διακυβέρνησής του, ξεχνώντας τις ολέθριες επιπτώσεις για τις τοπικές κοινωνίες και στα νησιά και στην ηπειρωτική Ελλάδα και στα μεγάλα αστικά κέντρα».

«Η κυβέρνηση θα συνεχίσει με αποφασιστικότητα να προστατεύει τα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με σεβασμό στο Διεθνές και Ευρωπαϊκό Δίκαιο», καταλήγει ο κ. Μηταράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Euroferry Olympia: Διασωληνώθηκε ο ένας εκ των διασωθέντων του φλεγόμενου πλοίου (VIDEO)

«Η Γυναίκα με τα Μαύρα» ΘΡΙΛΕΡ της Σούζαν Χιλ στο θέατρο Αυλαία

Επιβάτης του Euroferry Olympia μιλά για τις τρομακτικές στιγμές έως την εκκένωση (VIDEO)

Αυτός είναι ο μεγαλύτερος χρόνος που μπορείτε να διατηρήσετε ένα λευκό κρασί στο ψυγείο

Μηταράκης: Η χώρα βιώνει έναν ενάρετο κύκλο ανάπτυξης και αυξημένης δυναμικής

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top