Ν. Παπανικολάου: Καμιά επίσημη καταγγελία για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Ν. Παπανικολάου: Καμιά επίσημη καταγγελία για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού

Ρεπορτάζ: Θωμάς Καλέσης

Καμία επίσημη καταγγελία από την πλευρά της διοίκησης για την ύπαρξη πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού στο νοσοκομείο Παπανικολάου, δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του GRTimes.

Συγκεκριμένα, πηγές από την 3η ΥΠΕ που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, ανέφεραν ξεκάθαρα στο GRTimes «ότι στην άμεση επικοινωνία που υπήρξε με τη διοίκηση του Νοσοκομείου, μας αναφέρθηκε ότι ως μια πρώτη εικόνα από τα στελέχη, δεν υπάρχει κάτι μεμπτό και κυρίως δεν υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία για πλαστά πιστοποιητικά».

Προσθέτουν ωστόσο, ότι στην περίπτωση που εντοπιστεί κάτι ανά πάσα στιγμή, «κάθε περιστατικό θα είναι απόλυτα διερευνητέο και αν διαπιστωθούν παρατυπίες, θα ακολουθηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται, όπως αυτές που κινήθηκαν και σε ανάλογες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν».

Να σημειωθεί ότι πρωινά δημοσιεύματα, ανέφεραν ότι η διοίκηση του Νοσοκομείου διερευνά τουλάχιστον 20 περιπτώσεις πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού που προσκομίστηκαν από εργαζόμενους προκειμένου να μη βγουν σε αναστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ