Ν. Παυλίδου: Ξαφνιάστηκα από αυτό που έγινε στο ΑΠΘ

Ν. Παυλίδου: Ξαφνιάστηκα από αυτό που έγινε στο ΑΠΘ

Ξαφνιασμένη από τα υβριστικά συνθήματα, τα τρικάκια και τις αφίσες που κόλλησαν σε κτίριο της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μέλη του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου, δήλωσε η καθηγήτρια του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ και Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχειρήσης της ΠΚΜ, μιλώντας στο GRTimes.

“Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω κανέναν λόγο για τον οποίο δέχθηκα αυτή την επίθεση. Τα άτομα αυτά δεν γνωρίζουν καν ότι δεν πάω πλέον στο γραφείο μου. Θα φανεί το ζήτημα, ήταν λίγο ξαφνικό για εμένα. Έχω μιλήσει και με τον Πρύτανη, το βασικό είναι να υπάρξει ηρεμία στο πανεπιστήμιο» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Παυλίδου.

Πρόσθεσε ωστόσο, ότι «δεν είναι η πρώτη φορά που μου κολλάνε αφίσες, έχει επαναληφθεί και παλιότερα το σκηνικό, αλλά δεν μπορώ να ξέρω πως συνέδεσαν όλη αυτή την ιστορία με την επέμβαση της αστυνομίας. Εμένα ο ρόλος μου πλέον είναι στην Περιφέρεια, δεν έχω ενεργό ρόλο στο πανεπιστήμιο, αν και προφανώς ανησυχώ και θέλω να υπάρχει ασφάλεια στο campus του ΑΠΘ».

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top