Ν. Σμύρνη: Την Παρασκευή (14/5) η δίκη του 22χρονου επιδειξία

Ν. Σμύρνη: Την Παρασκευή (14/5) η δίκη του 22χρονου επιδειξία

Αναβολή από το Αυτόφωρο Μονομελές έλαβε ο νεαρός 22χρονος σάτυρος από τη Νέα Σμύρνη και θα δικαστεί την Παρασκευή (14/5), ενώ μέχρι τότε αφέθηκε ελεύθερος.

«Το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη» ανέφερε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Γιώργος Μυταλούλης.

Πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι οι εκτιμήσεις των ειδικών αναφέρουν πως 22χρονος έχει εμπλακεί σε περισσότερα και σοβαρότερα συμβάντα πέραν από αυτό της Νέας Σμύρνης, περιστατικά που φτάνουν μέχρι και τις απόπειρες βιασμών. Όπως αναφέρεται σχετικά, υπάρχουν και άλλες καταγγελίες, που κάνουν λόγο για βίαιες επιθέσεις του κατηγορούμενου εναντίον νεαρών γυναικών, που επισύρουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως της απόπειρας βιασμού.

Επίσης, υπάρχουν και καταγγελίες που εξετάζονται για επιθέσεις, μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικιών στον Νέο Κόσμο, που έχουν να κάνουν με ανάρμοστες προσεγγίσεις και βίαια συμβάντα, ενώ οι αστυνομικοί γυρίζουν τουλάχιστον δύο χρόνια πίσω και ανασύρουν υποθέσεις περίεργες από την περιοχή του κέντρου, της Νέας Σμύρνης, της Ακρόπολης και του Αγίου Δημητρίου.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ