Ν. Ζελομοσίδης: Συλλυπητήριο μήνυμα από τουριστικούς πράκτορες

Ν. Ζελομοσίδης: Συλλυπητήριο μήνυμα από τουριστικούς πράκτορες

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί, σε ηλικία 80 ετών, ο Νίκος Ζελομοσίδης, βετεράνος παράγοντας του ΠΑΟΚ καθώς και ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη για περισσότερα από είκοσι χρόνια.

Την οδύνη τους για τον  ξαφνικό θάνατο του Νίκου Ζελομοσίδη εκφράζουν ο πρόεδρος και το ΔΣ της Ένωσης Τουριστικών Γραφείων Μακεδονίας Θράκης (ΕΤΓΜΘ), ο οποίος υπηρέτησε την Ένωση από πολλά διοικητικά πόστα με ιδιαίτερη επιτυχία.

«Σε μας τους νεότερους δίδαξε αφοσίωση και πίστη στα ιδανικά. Στην αγαπημένη μας Νάντια (θυγατέρα του εκλιπόντος) και στη σύζυγό του (Κάτια) θερμά συλλυπητήρια» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΤΓΜ-Θ.

«Η συμβολή του Νίκου Ζελομοσίδη στα τουριστικά δρώμενα ήταν καθοριστική» αναφέρει στο GRTimes.gr ο πρόεδρος της ΕΤΓΜ-Θ Βύρων Θεολόγης προσθέτοντας ότι όλα τα χρόνια μετέφερε τη γνώση του στους νεότερους έχοντας ορθή αντιμετώπιση απέναντι στις καταστάσεις.

Σημειώνεται ότι ο εκλιπών είχε δραστηριότητα στον χώρο του τουρισμού, και συγκεκριμένα, ως ταξιδιωτικός πράκτορας. Το ταξιδιωτικό γραφείο εδρεύει στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, επί της οδού Βενιζέλου, και τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει τη λειτουργία του η κόρη του Νάντια.

Σ’ ότι αφορά το θάνατό του, σύμφωνα με πληροφορίες του μεταδόθηκε ο κορωνοϊός ενώ νοσηλευόταν σε νοσοκομείο έχοντας υποκείμενο νόσημα.

 

 

 

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ