«Να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη ο κ. Δήμαρχος»

«Να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη ο κ. Δήμαρχος»

«Βολές» εναντίον του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, από τον σύμβουλο κοινότητας Ευόσμου, Σωκράτη Πασχαλέρη.

Τη στάση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού, στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο όπου συζητήθηκε η πρόταση μομφής των κοινοτικών συμβούλων Ευόσμου, καυτηριάζει ο Σωκράτης Πασχαλέρης.

Όπως τονίζει σε παρέμβαση του ο σύμβουλος κοινότητας Ευόσμου, ο δήμαρχος έριξε «λάδι στη φωτιά» στη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου, μιλώντας με απαξιωτικά λόγια για επτά κοινοτικούς συμβούλους και λέγοντας ότι είναι αμφιβόλου ήθους και ποιότητας, ότι άσκησαν και bullying κατά του προέδρου της κοινότητας Ευόσμου.

Αναφέροντας ότι στα πρακτικά της κοινοτικής συνεδρίασης δεν αναφέρεται τίποτα από τα παραπάνω, ο κ. Πασχαλέρης κάνει λόγο για άστοχες και προσβλητικές εκφράσεις του δημάρχου, που φανερώνουν το δικό του χαρακτήρα και ήθος, ζητώντας του να ανακαλέσει και να ζητήσει δημοσίως συγνώμη.

“Τα συμπεράσματα θα τα βγάλουν πλέον οι δημότες για τον δήμαρχο που εξέλεξαν” καταλήγει ο σύμβουλος κοινότητας Ευόσμου στην τοποθέτηση του.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα αναφέρει ο κ. Σωκράτης Πασχαλέρης:

Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου συζητήθηκε το θέμα της πρότασης μομφής των κοινοτικών Συμβούλων Ευόσμου.

Ο κ. Δήμαρχος ενώ δεν ήταν παρών στο κοινοτικό συμβούλιο και σύμφωνα με πληροφορίες όπως ο ίδιος ομολόγησε, τοποθετήθηκε πάνω στο θέμα.

Ο κ. Δήμαρχος αντί να ηρεμήσει τα πνεύματα, έριξε «λάδι στην φωτιά» και μίλησε με απαξίωση για 7 κοινοτικούς συμβούλους, λέγοντας ότι είναι ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ και ότι άσκησαν bullying (κάτι το οποίο διώκεται ποινικά) κατά του προέδρου της Κοινότητας Ευόσμου.

Στα πρακτικά της Κοινοτικής Συνεδρίασης δεν αναφέρεται τίποτα απ’ όλα αυτά!

Να υπενθυμίσω πως απ’ το πρώτο συμβούλιο (Οκτώβριος 2019) που ζητήσαμε τον κ. Δήμαρχο να παρευρεθεί στο συμβούλιο της Κοινότητας, μας έκανε την τιμή τον Μάιο του 2020.

Οι άστοχες και προσβλητικές εκφράσεις του Δημάρχου φανερώνουν τον δικό του χαρακτήρα και ήθος.

Παρακαλώ τον κ. Δήμαρχο να ανακαλέσει και να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη διότι προσβάλει άμεσα την αξιοπρέπεια μας, την προσωπικότητα μας, την κοινωνική μας θέση, την επαγγελματική μας υπόσταση και τις οικογένειες μας!

Πιστεύω πως η κοινωνία καθημερινά επιβραβεύει αυτούς που πρέπει, τους πραγματικούς αγωνιστές του Δήμου μας.

Τα συμπεράσματα θα τα βγάλουν πλέον οι δημότες για τον δήμαρχο που εξέλεξαν.

Σωκράτης Πασχαλέρης Σύμβουλος Κοινότητας Ευόσμου

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ