Νέες καταγγελίες για βιασμούς: Τι περιλαμβάνει ο φάκελος του Τσαρούχα

Νέες καταγγελίες για βιασμούς: Τι περιλαμβάνει ο φάκελος του Τσαρούχα

Σημαντικές καταγγελίες που ενδέχεται να ανοίξουν τη βεντάλια των ερευνών της ελληνικής δικαιοσύνης βάζοντας στο κάδρο ένα πρόσωπο από το χώρο του θεάτρου, περιλαμβάνονται στο φάκελο που υπέβαλε ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Οργάνου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Πασχάλης Τσαρούχας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ο ηθοποιός κατέθεσε διψήφιο αριθμό καταγγελιών στις εισαγγελικές αρχές, για αδικήματα που σχετίζονται με την προσβολή γενετήσιας ελευθερίας, αλλά μέσα σε αυτές φαίνεται πως υπάρχουν δύο ή τρεις καταγγελίες, οι οποίες αφορούν το κακούργημα του βιασμού.

Οι καταγγελίες αυτές στρέφονται κατά τουλάχιστον δύο προσώπων και χρήζουν περαιτέρω διερεύνησης ανεξάρτητα από το αν έχει παρέλθει ο χρόνος παραγραφής του καταγγελλόμενου αδικήματος του βιασμού ή όχι.

Οι υπόλοιπες καταγγελίες αφορούν πράξεις που φέρεται να είναι κατά βάση πλημμεληματικές ενώ σημαντικό μέρος αυτών φαίνεται πως είναι παραγεγραμμένες.

«Καταθέσαμε με τους φακέλους. Ελπίζουμε για την καλύτερη έκβαση των υποθέσεων. Δεν μπορώ να πω ούτε πόσες υποθέσεις κατέθεσα, ούτε ποιες. Οι καταγγελίες είναι για προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Δεσμευθήκαμε ότι οποιαδήποτε νέο στοιχείο θα το συμπληρώσουμε», είπε σήμερα ο Πασχάλης Τσαρούχας, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Ο ηθοποιός ολοκλήρωσε την κατάθεσή του σε λιγότερο από 50 λεπτά και αναχώρησε από την Ευελπίδων.

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

DWHITE.eu

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ