Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η ιατροδικαστική έκθεση για την Τζωρτζίνα δίνει απαντήσεις (VIDEO)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η ιατροδικαστική έκθεση για την Τζωρτζίνα δίνει απαντήσεις (VIDEO)

Εξελίξεις φαίνεται ότι δρομολογούνται στην υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα που έχασαν τη ζωή τους μέσα σε τρία χρόνια.

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να καταθέσουν οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Καραμανδάνειου, στο οποίο νοσηλεύτηκε η Τζωρτζίνα, το τελευταίο παιδί της οικογένειας.

Οι ιστολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη , ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών επισκέφθηκαν τόσο το Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όσο και το Ωνάσειο, προκειμένου να πάρουν καταθέσεις από ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινοί Τύποι» ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για την Τζωρτζίνα αναμένονται αυτή την εβδομάδα και πρόσθεσε ότι η ιατροδικαστική έκθεση θα είναι η βάση στην οποία θα στηριχθούν οι Αρχές για τα τελικά συμπεράσματα του θανάτου των τριών παιδιών.

Την ίδια ώρα, ένας από τους ιατρούς της Τζωρτζίνας επικοινώνησε με το «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου να παρασχεθεί ψυχολογική στήριξη στην οικογένεια λίγο πριν τον θάνατο του κοριτσιού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος άφησε αιχμές ότι ίσως να συμβαίνει κάτι ύποπτο. Ο εν λόγω γιατρός αναμένεται να καταθέσει.

Για το συγκεκριμένο θέμα μίλησε επίσης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ο ψυχολόγος από το «Χαμόγελο του Παιδιού» Στέφανος Αλεβίζος.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews της Κυριακής, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου στην περίπτωση Μαλένας, που έχασε τη ζωή της το 2019. Ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα των παιδιών δεν έχει κληθεί για κατάθεση, την ώρα που καταγγέλλει ότι επιτήδειοι αναφέρονται στην ίδια και στην οικογένεια της αναπαράγοντας σενάρια στη δημόσια σφαίρα.

Πηγή: ant1news.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατερινόπουλος: Στην Πάτρα έχουμε 100% έγκλημα με περισσότερους από έναν δράστες

 Πάτρα: «Κλειδί» στην υπόθεση οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας (VIDEO)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Τζωρτζίνα φοβόταν μετά το θάνατο της Ίριδας» (VIDEO)

Γ. Καλλιακμάνης για νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Περιμένουμε τα πορίσματα, εκτός αν έρθει κάποιος και ομολογήσει (VIDEO)

Πάτρα-Αναλύτρια λόγου: Η μητέρα δεν εκφράζει απολύτως κανένα συναίσθημα (VIDEO)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Για την ώρα ξέρουμε από τι δεν πέθαναν», λέει ο Γρηγόρης Λέων

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Στο μικροσκόπιο οι ουσίες που έπαιρνε η Τζωρτζίνα και οι βλάβες που προκάλεσαν (VIDEO)

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Κατερινόπουλος μιλάει για “έγκλημα του αιώνα” και προβλέπει συλλήψεις

Δείτε τις ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο GRTimes.gr

Ακολουθήστε το GRTimes στο Google News και ενημερωθείτε πριν από όλους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

go-to-top